fbpx

Za planiranje božićnog domjenka nikada nije prerano. Studeni i prosinac rezervirani su za božićne domjenke, uživanje u gastro delicijama i idelana su prilika da bolje predstavite tvrtku te zahvalite suradnicima, prijateljima, kolegama i poslovnim partnerima na uspješnoj poslovnoj godini.

Priredite vrhunski božićni party uz tim koji je već dugi niz godina poznat po vrhunskoj organizaciji kako poslovnih domjenaka tako i obiteljskih događanja te je idealan partner tvrtkama u organizaciji poslovnih božičnih domjenaka. Naš tim vam stoji na raspolaganju za osmišljavanje ponude uz fleksibilnost i profesionalizam. Neka ove godine Vaš Božićni domjenak bude poseban! 

Najam-Prostora-Za-Proslave-Bozicni-Domjenak-Zagreb-prostor-za-proslave-xmas

Proslavite nezaboravni Božićni domjenak uz vrhunsku uslugu i bogatu gastronomsku ponudu u Zagrebu​. Vrhunski organiziran božićni domjenak može ujediniti zaposlenike i partnere te ih pripremiti za novu poslovnu godinu i ostvarivanje novih ciljeva! Neovisno o tipu i veličini proslave božićnog domjenka prilagodit ćemo se vašim željama!

Organizirajte božićni domjenak uz projektor, platno, ozvučenje i Wi-Fi, besplatni parking te iskoristite mogućnost prostora caffe bar-a  gdje se možete opustiti tijekom pauze za kavu.  Nudimo Vam veliki prostor za božićni domjenak u Zagrebu gdje možete poslužiti svoju hranu i piće ili naručiti catering, a naš iskusan tim pobrinut će se da sve bude u skladu s vašim potrebama!

Najam-Prostora-Za-Proslave-Bozicni-Domjenak-Zagreb-prostor-za-proslave-xmas-party

Profesionalno i ljubazno osoblje pružit će Vam vrhunsku uslugu, biti na usluzi gostima i učiniti sve kako bi Vaš božićni domjenak u “Provansa – Weddings & Events” bio poseban! Recite nam svoje želje i potrebe, a mi ćemo ponuditi personalizirano rješenje i uslugu za savršeni božični domjenak jer kvalitetan božićni domjenak može pridonijeti uspješnosti vašeg poslovanja. 

“Prostor se lako može prilagoditi za različite proslave!”

Caffe bar sastoji od sjedećih i stajaćih mjesta u koji se može smjestiti dj ili bend i u kojem se nalazi glavni šank.

Glavna sala sastoji se od sjedećih mjesta u kojem se tijekom proslave gosti mogu odmoriti i nesmetano opustiti. Uz glavnu salu smještena je i manja sala u kojoj je catering usluga. Manja sala se po potrebi može prilagoditi u dječju igraonicu.

Privatni vrt se koristi u vrijeme toplih dana za razne proslave na otvorenom, obiteljske proslave i dječje rođendane na otvorenom.

Završetak kalendarske godine je vrijeme kada je sve užurbano te je upravo zato jako važno da na vrijeme započnete s planiranjem i pripremama božićnog domjenka jer ćete tako izbjeći nepotrebni stres.  Kvalitetno osmišljena i organizirana proslava može obradovati Vaše klijente i poslovne suradnike, te ostvariti pozitivan imidž tvrtke. 

Recite nam svoje želje i potrebe, a mi ćemo ponuditi personalizirano rješenje i personaliziranu uslugu za savršeni božični domjenak.

Najam-Prostora-Za-Proslave-Prostor-za-Vjenčanje-Zagreb-Proslava-vjencanja

“Prostor se lako može prilagoditi za različite proslave!”

Caffe bar sastoji od sjedećih i stajaćih mjesta u koji se može smjestiti dj ili bend i u kojem se nalazi glavni šank.

Glavna sala sastoji se od sjedećih mjesta u kojem se tijekom proslave gosti mogu odmoriti i nesmetano opustiti. Uz glavnu salu smještena je i manja sala u kojoj je catering usluga. Manja sala se po potrebi može prilagoditi u dječju igraonicu.

Privatni vrt se koristi u vrijeme toplih dana za razne proslave na otvorenom, obiteljske proslave i dječje rođendane na otvorenom.

Naše prednosti

Zašto smo bolji od drugih?
Caffe bar - Najam prostora za proslave - Provansa Zagreb -

PRIVATNI CAFFE BAR

Privatni vrt - Najam prostora za proslave - Provansa Zagreb

PRIVATNI VRT

Profesionalna audio oprema - Najam prostora za proslave - Provansa Zagreb

AUDIO OPREMA

Privatni prostor - Najam prostora za proslave - Provansa Zagreb

PRIVATNI PROSTOR

Besplatni Parking - Najam prostora za proslave - Provansa Zagreb

BESPLATNI PARKING

Free Wifi - Najam prostora za proslave - Provansa Zagreb -

FREE WIFI

Drugi o nama

Zadovoljni klijenti

“Predivan,novouređeni prostor! Prostran i iznimno uredan! Vlasnica pristupačna i draga te uvijek dostupna za komunikaciju oko proslave. Slavili smo u nekoliko navrata dječje rođendane, krstitke i bili smo na vjenčanju. Svaki puta vrhunska usluga! Besplatan parking je također veliki plus. Toplo preporučujem!”

  • Loredana, Zagreb

“Već 3 godine dolazimo redovno na sve rođendane, obljetnice i druženja. Profesionalna voditeljica, laka komunikacija. uređenje uvijek iznad očekivanja. Klinci uvijek sretni a odrasli bezbrižni. Preporučujem posebno za rođendane i krstitke jer se pobrinu za svaki detalj. Uvijek bez prigovora!”

  • Tanja, Zagreb

“Hvala na odličnom danu. Oduševila nas je profesionalnost, gostoljubivost i organizacija cijelog našeg druženja. Toplo preporučujem  prostor za proslavu svih posebnih dana u našim životima. Hvala još jednom!”

  • Margareta, Zagreb

“Idealni prostor za obiteljske proslave u Zagrebu. Potpuno opremljeno mjesto za vrhunsku zabavu. Ljubazni i vrlo susretljivi domaćini. Jako ugodan ambijent za odličan provod!”

  • Petar, Zagreb

“Bilo je fantastično! Uspješno proslavljen rođendan i sve pohvale! Vidimo se opet sigurno!”

  • Iva, Zagreb

“Savršeno mjesto za krstitke i svadbe! Ugodan i prekrasan prostor za svaku preporuku!”

  • Mirela, Zagreb

Proslave na otvorenom

Proljeće i ljeto je idealno vrijeme za piknik, roštilj i proslave na otvorenom kao i savršena prilika za druženje s prijateljima, poslovnim suradnicima ili za savršeno obiteljsko druženje.

U vrijeme toplih dana “Provansa – Weddings & Events” nudi mogućnost korištenja vrta za razne evente, obiteljske proslave i dječje rođendane u nezaboravnom prostoru za proslave u Zagrebu. U mogućnosti smo na zahtjev organizirati i živu muziku ili nastup dj-a! Bez obzira na to je li riječ o okupljanju prijatelja, elegantnoj zabavi, poslovnom okupljanju ili obiteljskoj proslavi naš prostor “Provansa – Weddings & Events” nudi idealnu zabavu na otvorenom. “Provansa – Weddings & Events” prilagodit će ponudu vašim željama i osigurati sve uvjete za dobar provod!

Proslava dječjeg rođendana na otvorenom Zagreb

Prostor za proslave u Zagrebu

“Provansa – Weddings & Events” je moderno uređen ugostiteljski prostor za sve poslovne i privatne domjenke poput proslava vjenčanja, dječjih rođendana, krstitki, pričesti, krizma, imendana, godišnjice braka, obiteljskih obljetnica ili poslovnih proslava.

Okupite svoju obitelj, bliske prijatelje ili poslovne partnere i kolege te proslavite prigodne svečanosti u našem prostoru za proslave u Zagrebu.

Polazeći od potreba klijenata, osmišljavamo proslavu koja ne samo da će biti primijećena, već i zapamćena. Na raspolaganju nam je veliki tim i puno opreme, a najrađe organiziramo proslave vjenčanja, proslave rođendana, krstitki, pričesti, krizma, poslovnih domjenaka i ostalih obiteljskih proslava.

Naše dugogodišnje iskustvo u organizaciji proslava, omogućuje nam da u dogovoru s klijentima osmislimo najbolju proslavu. S obzirom na raznovrsnost naše ponude i cijene naših usluga za sve dodatne informacije kontaktirajte nas s povjerenjem!

Call Now ButtonREZERVACIJE TERMINA