Savršen Božićni domjenak u Zagrebu!

Za planiranje božićnog domjenka nikada nije prerano. Studeni i prosinac rezervirani su za božićne domjenke, uživanje u gastro delicijama i idelana su prilika da bolje predstavite tvrtku te zahvalite suradnicima, prijateljima, kolegama i poslovnim partnerima na uspješnoj poslovnoj godini.

Priredite vrhunski božićni party uz tim koji je već dugi niz godina poznat po vrhunskoj organizaciji kako poslovnih domjenaka tako i obiteljskih događanja te je idealan partner tvrtkama u organizaciji poslovnih božičnih domjenaka. Naš tim vam stoji na raspolaganju za osmišljavanje ponude uz fleksibilnost i profesionalizam. Neka ove godine Vaš Božićni domjenak bude poseban! 

Najam-Prostora-Za-Proslave-Bozicni-Domjenak-Zagreb-prostor-za-proslave-xmas
Najam-Prostora-Za-Proslave-Bozicni-Domjenak-Zagreb-prostor-za-proslave

Proslavite nezaboravni Božićni domjenak uz vrhunsku uslugu i bogatu gastronomsku ponudu u Zagrebu​. Vrhunski organiziran božićni domjenak može ujediniti zaposlenike i partnere te ih pripremiti za novu poslovnu godinu i ostvarivanje novih ciljeva! Neovisno o tipu i veličini proslave božićnog domjenka prilagodit ćemo se vašim željama!

Božićni-domjenak-Zagreb

Organizirajte božićni domjenak uz projektor, platno, ozvučenje i Wi-Fi, besplatni parking te iskoristite mogućnost prostora caffe bar-a  gdje se možete opustiti tijekom pauze za kavu.  Nudimo Vam veliki prostor za božićni domjenak u Zagrebu gdje možete poslužiti svoju hranu i piće ili naručiti catering, a naš iskusan tim pobrinut će se da sve bude u skladu s vašim potrebama!

Najam-Prostora-Za-Proslave-Bozicni-Domjenak-Zagreb-prostor-za-proslave-xmas-party

Profesionalno i ljubazno osoblje pružit će Vam vrhunsku uslugu, biti na usluzi gostima i učiniti sve kako bi Vaš božićni domjenak u “Provansa – Weddings & Events” bio poseban! Recite nam svoje želje i potrebe, a mi ćemo ponuditi personalizirano rješenje i uslugu za savršeni božični domjenak jer kvalitetan božićni domjenak može pridonijeti uspješnosti vašeg poslovanja. 

Organizacija božićnog domjenka

Završetak kalendarske godine je vrijeme kada je sve užurbano te je upravo zato jako važno da na vrijeme započnete s planiranjem i pripremama božićnog domjenka jer ćete tako izbjeći nepotrebni stres.  Kvalitetno osmišljena i organizirana proslava može obradovati Vaše klijente i poslovne suradnike. 

Recite nam svoje želje, a mi ćemo ponuditi personalizirano rješenje i uslugu za savršeni božični domjenak.

Prostor za proslave Zagreb -Božićni domjenak
Call Now ButtonRezerviraj termin