Često postavljana pitanja

Prostor za proslave

Prostor za proslave nalazi se u Zagrebu, Velikogorička 6.
Na samo 2 minute od Radničke, Slavonske avenije i Držićeve.

Najam prostora obuhvaća:
• Restoransku salu opremljenu sa stolnjacima i dekorom po stolovima (svijećnjaci, ogledala..)
• Malu salu u koju je smješten postavljen švedski stol sa stolnjacima (pribor za jelo i piće dogovarate s catering kućom)
• Profesionalne ugostiteljske frižidere
• Kuhalo za kavu i čaj
• Dječja igraonica s raznim dječjim inventarom kao i TV-om s crtanim filmovima
• Profesionalna audio oprema na koju možete spojiti laptop ili mobitel
• U vrijeme proljetnih i ljetnih dana na raspolaganju imate vanjski privatni vrt opremljen sa stolicama, stolovima, suncobranima i roštiljem
• Klimatiziran prostor

Možete donijeti svoje piće, hranu kao i tortu. Za Vas u standardnoj cijeni imamo pripremljen švedski stol sa stolnjacima na koje možete odložiti hranu kao i profesionalne ugostiteljske frižidere za torte i piće.

Da, prostor raspolaže s profesionalnim ozvučenjem na koji možete spojiti laptop ili mobitel. U slučaju organizacije benda ili dj-a molimo Vas da se dogovorite s izvođačima oko donošenje vlastite opreme za ozvučenje.

Prostor ima kapacitet 54 sjedeća mjesta, te do 150 osoba u stajaćoj varijanti s visokim stolovima.

Prostor Vam je na raspolaganju po dogovoru. Prilikom ugovaranja prostora dogovaramo i vrijeme korištenja. Primjerice dječje rođendani su u terminima od 12.00h-17.00h.

Parking je besplatan i nalazi ispred objekta. Kapacitet parkirališta je do 50 automobila.

U prostoru je moguće ostati duže uz nadoplatu.

Caffe bar Vam je na raspolaganju za čitavo vrijeme Vašeg najma, te nema drugih gostiju.

Za vrijeme trajanja Vaše proslave nema drugih gostiju te je prostor isključivo Vama na raspolaganju.

Da, u prostor možete doći na dan najma 2 sata prije kako bi sve pripremili za proslavu.

O uređenju i organizaciji

Prostor možete urediti sami ili prepustiti uređenje nama po Vašem naputku. Raspolažemo s raznim ukrasnim inventarom. Novost je da u ponudi imamo i tematske dječje rođendane. Za više info slobodno nas kontaktirate putem e-maila [email protected] ili na broj 091 2102 083.

U mogućnosti smo Vam ponuditi cjelokupnu organizaciju Vaše svadbene svečanosti.

U prostoru je moguće organizirati osoblje koje Vam je na raspolaganju za vrijeme Vaše proslave. Osoblje dogovarate direktno s catering kućom prilikom naručivanja hrane. U slučaju odabira naše usluge organizacije hrane i pića, osoblje je uračunato u cijenu, te ovisno o broju uzvanika organiziramo dovoljan broj osoblja.

Moguće je organizirati dvorac na napuhavanje koji imamo u ponudi po cijeni od 300,00 kn. Dvorac na napuhavanje je moguće smjestiti unutar prostora kao i vani.

Nažalost nemamo mogućnost organizacije djevojačkih i momačkih zabava kao ni proslave 18. rođendana.

Cijene i usluge

Cijena najma ovisi o usluzi koju želite, te Vas molimo da nas kontaktirate putem e-maila [email protected] ili na broj 091 2102 083. Cijene su već od 1200,00 kn za dnevne najmove.

Da, u cijenu najma prostora za proslave uključeno je i čišćenje.

Prilikom rezervacije samog prostora potrebno je ostaviti predujam u iznosu od 300,00 kn koji se umanjuje od cjelokupnog iznosa. Preostali iznos najma plaćate na dan najma. U slučaju otkazivanja proslave predujam se ne vraća. S Vama po dogovoru ugovaramo sljedeći slobodan termin za proslavu te se predujam u tom slučaju ponovo umanjuje za ukupan iznos. U slučaju odabira jednog od naših menija predujam iznosi 20% ukupne cijene, koji se umanjuje od preostalog iznosa. Preostali iznos se plaća na dan najma.

U mogućnosti smo Vam organizirati uslugu hrane i pića za minimum 50 osoba. Cijena se naplaćuje po stolici i uključuje najam prostora.

Za personaliziranu ponudu Vas molimo da nam pošaljete upit na [email protected] sa željenim datumom proslave, brojem uzvanika te vremenom provedenim u prostoru.

Kontaktirati nas možete putem broja 091 2102 083, putem e-maila [email protected] ili uz prethodnu najavu nas možete posjetiti u Velikogoričkoj ulici 6 u Zagrebu.

Rezervacije termina za proslavu

Potreban Vam je veliki prostor za proslave u Zagrebu gdje možete poslužiti hranu i piće ili naručiti catering?

S obzirom na raznovrsnost naše ponude i cijene naših usluga za sve dodatne informacije kontaktirajte nas s povjerenjem!

Zatražite neobvezujuću ponudu.

Call Now ButtonRezerviraj termin