Proslava dječjeg rođendana na otvorenom

Proslava dječjeg rođendana veliki je događaj za Vaše dijete kao i za cijelu obitelj. Nudimo proslave dječjih rođendana na otvorenom u prirodnom ambijentu i svježem zraku u Zagrebu. 

U vrijeme toplih dana otvaramo pristup vrtu u kojem gosti mogu uživati u zabavi na otvorenom. Naš vrt je savršen prostor za zabavu, a dok se djeca igraju i odrasli mogu provesti ugodne trenutke u njihovoj blizini. Javite nam se i rezervirajte termin za dječji rođendan.

Najam dvorca na napuhavanje

Nudimo proslave dječjih rođendana na otvorenom, u prirodnom ambijentu i svježem zraku u Zagrebu. U vrijeme toplih dana otvaramo pristup vrtu u kojem gosti mogu uživati u zabavi na otvorenom. Naš vrt je savršen prostor za zabavu, a dok se djeca igraju i odrasli mogu provesti ugodne trenutke u njihovoj blizini.

Proslava tematskog dječjeg rođendana

Prepustite u potpunosti cijelu organizaciju dječjeg rođendana ljubaznom timu koji će osmisliti zabavnu tematsku proslavu dječjeg rođendana. Moderni prostora za proslavu rođendana Vaših najmanjih pružiti će vam nezaboravno slavlje, a dok se djeca igraju roditelji mogu bezbrižno uživati u proslavi dječjeg rođendana!

Organizaciju dječjeg rođendana do najsitnijeg detalja prepustite našem vrhunskom timu stručnjaka!​ Na raspolaganju su Vam igračke za najmlađe kao i pomoć u organizaciji same proslave dječjeg rođendana od vrhunske gastronomske ponude do svih personaliziranih detalja za savršeni dječji rođendan.

Proslava dječjeg rođendana

Ako ste u potrazi za jedinstvenom i nezaboravnom proslavom dječjeg rođendana za Vašeg mališana u Zagrebu obratite nam se s povjerenjem za proslavu o kojoj će svi još dugo pričati! Dječji rođendan je najbitniji dan u godini, te se zato za dječje rođendane trudimo organizirati posebnu proslavu za obitelj i prijatelje. Posebno naglašavamo da je za vrijeme trajanja Vašeg rođendana, prostor rezerviran samo za Vas te nema drugog ili više rođendana tako da se daje maksimalna pažnja slavljeniku/ici i gostima. S tim se dobiva na kvaliteti rođendana, a sigurnost djece je na najvišoj razini. 

Start typing and press Enter to search

Call Now ButtonRezerviraj termin