Proslava dječjeg rođendana

Proslava dječjeg rođendana veliki je događaj za Vaše dijete kao i za cijelu obitelj. Nudimo proslave dječjih rođendana na otvorenom u prirodnom ambijentu i svježem zraku u Zagrebu. 

Za razliku od klasičnih dječjih igraonica koje nude korištenje samo na 2 sata bez prisustva roditelja, u našem prostoru za proslave vrijeme trajanja najma birate sami te nema drugih proslava kako bi se naši gosti mogli opustiti i slaviti zajedno sa svojim gostima.

U vrijeme toplih dana otvaramo pristup vrtu u kojem gosti mogu uživati u zabavi na otvorenom. Naš vrt je savršen prostor za zabavu, a dok se djeca igraju i odrasli mogu provesti ugodne trenutke u njihovoj blizini. Javite nam se i rezervirajte termin za dječji rođendan.

Dječji rođendan na otvorenom
personalizirana_proslava_djecjeg_rodendana_zagreb

Organizaciju dječjeg rođendana do najsitnijeg detalja prepustite našem vrhunskom timu stručnjaka!​ Na raspolaganju su Vam igračke za najmlađe kao i pomoć u organizaciji same proslave dječjeg rođendana od vrhunske gastronomske ponude do svih personaliziranih detalja za savršeni dječji rođendan.

proslava-na-otvorenom-djecji-rodendan

Proslava dječjeg rođendan na otvorenom

Nudimo proslave dječjih rođendana na otvorenom, u prirodnom ambijentu i svježem zraku u Zagrebu. U vrijeme toplih dana otvaramo pristup vrtu u kojem gosti mogu uživati u zabavi na otvorenom. Naš vrt je savršen prostor za zabavu, a dok se djeca igraju i odrasli mogu provesti ugodne trenutke u njihovoj blizini.

Organizacija-tematskih-djecjih-rodendana

Proslava tematskog dječjeg rođendana

Prepustite u potpunosti cijelu organizaciju dječjeg rođendana ljubaznom timu koji će osmisliti zabavnu tematsku proslavu dječjeg rođendana. Moderni prostora za proslavu rođendana Vaših najmanjih pružiti će vam nezaboravno slavlje, a dok se djeca igraju roditelji mogu bezbrižno uživati u proslavi dječjeg rođendana!

Rezervacije termina za proslavu dječjeg rođendana

Potreban Vam je veliki prostor za proslave u Zagrebu gdje možete poslužiti hranu i piće ili naručiti catering?

S obzirom na raznovrsnost naše ponude i cijene naših usluga za sve dodatne informacije kontaktirajte nas s povjerenjem!

Zatražite neobvezujuću ponudu.

Proslava dječjeg rođendana na otvorenom

Ako ste u potrazi za  nezaboravnom proslavom dječjeg rođendana na otvorenom u Zagrebu obratite nam se s povjerenjem za proslavu o kojoj će svi još dugo pričati. Nudimo izdvojen prostor za odrasle, kao i vrt u kojem možete uživati. Za roditelje kao i za djecu vrt je pravi raj u kojem se mogu opustiti u društvu prijatelja dok se djeca zabavljaju i igraju u Vašoj blizini.

Dječji rođendan na otvorenom

Prednosti proslave dječjeg rođendana u našem prostoru

U našem prostoru za proslave nudimo Vam mogućnost proslave rođendana za djecu i roditelje zajedno, gdje sami možete organizirati rođendan što će Vam omogućiti i neograničenu kreativnost, uređenje možete prepustiti i nama te bezbrižno proslaviti rođendan svog djeteta. Raspolažemo sa bogatom dječjom igraonicom koja uključuje razne aktivnosti na otvorenom i zatvorenom. U ponudi nam je i dvorac na napuhavanje kao i organizacija tematskih rođendana.
Najam-Prostora-Za-Proslave-Provansa-Svedski-Stol

Drugi o nama

“Uredan prostor, ukusna hrana i profesionalna usluga. Pravi izbor za proslavu dječjeg rođendana na otvorenom! Hvala!”

Hana
Zagreb

“Super proslava rođendana! Vrhunska usluga, profesionalno osoblje, prekrasan vrt sa sadržajima za djecu.”

Martina
Zagreb

“Hvala vam na organizaciji dječjeg rođendana, vidimo se sigurno opet! Definitivno najbolji prostor za proslave u Zagrebu.”

Iva
Zagreb

Call Now ButtonRezerviraj termin