fbpx

Najbolje obiteljske proslave u Zagrebu!​

Tražite najbolji prostor u Zagrebu za obiteljske proslave, predsvadbeni domjenak, obiteljski ručak nakon vjenčanja, godišnjice braka, različite proslave rođendana, promocije, proslave krstitki, pričesti ili krizme? 

Obratite nam se s povjerenjem i organizirat ćemo kreativnu i zabavnu obiteljsku proslavu o kojoj će svi još dugo pričati! Okupite svoju obitelj i bliske prijatelje te proslavite Vaše obiteljske svečanosti, a cijelu organizaciju obiteljske proslave prepustite našem stručnom timu. U mogućnosti smo organizirati catering  s bogatim jelovnikom koji ćemo dopuniti i prilagoditi prema Vašim posebnim željama.

Proslava vjencanje Zagreb Najam prostora za proslave
Najam prostora za proslave -Provansa - Weddings & Events - Krstitke - Pričest - Krizma

Organiziramo proslave krštenja prilagođene Vašim željama i potrebama. Moderno uređen prostor u Zagrebu učinit će da se opustite i osjećate ugodno kao kod kuće, a naše ljubazno osoblje će vam biti na usluzi za nezaboravnu proslavu krštenja.  Naša raznovrsna ponuda i vrhunska usluga zasigurno će ostati u lijepom sjećanju Vama i Vašim gostima.

Provansa - Weddings & Events - Najam prostora za proslave Zagreb - Proslava na otvorenom

Potreban Vam je veliki prostor za proslave u Zagrebu gdje možete poslužiti svoju hranu i piće ili naručiti catering? Organiziramo za Vas proslavu Prve Pričesti, Krizmu i ostale svečane prigode! Za nezaboravanu proslavu, uz odličnu atmosferu, bitni su i ukusna hrana te vrhunska usluga, a naš iskusan tim pobrinut će se da sve bude u skladu s vašim željama i potrebama!

Proslava Krštenja u Zagrebu - Provansa - Weddings & Events - Najam prostora za proslave Zagreb
Proslavite godišnjicu braka u “Provansa – Weddings & Events”. Za vas smo pripremili prekrasan prostor za proslavu godišnjice braka u Zagrebu! Okupite svoju obitelj i bliske prijatelje te proslavite Vašu godišnjicu braka, a cijelu organizaciju proslave godišnjice braka prepustite našem stručnom timu. Naše dugogodišnje iskustvo omogućuje nam da osmislimo najbolju proslavu.

Nezaobilazan prostor za obiteljska druženja i proslave

U sklopu prostora, na istoj lokaciji, možemo vam ponuditi i prostor caffe bar-a koje će Vaši će gosti znati cijeniti gdje se mogu opustiti tijekom pauze za kavu. Sam prostor proteže se na 200 m2 , no čim dođu topliji dani otvaramo pristup vrtu u kojem gosti mogu uživati u zabavi na otvorenom.

O parkingu ne morate brinuti jer ispred “Provansa – Weddings & Events” imate besplatna parkirna mjesta za sve uzvanike. Naše usluge će vam olakšati organizaciju vaše obiteljske proslave i omogućiti vam da bezbrižno uživate u društvu svojih gostiju dok ćemo se mi pobrinuti za najsitnije detalje u organizaciji vašeg događaja.

Polazeći od potreba klijenata, osmišljavamo obiteljske proslave koje će ostati zapamćene.

Provansa - Weddings & Events - Najam prostora za proslave Zagreb

“Prostor se lako može prilagoditi za različite proslave!”

Caffe bar sastoji od sjedećih i stajaćih mjesta u koji se može smjestiti dj ili bend i u kojem se nalazi glavni šank.

Glavna sala sastoji se od sjedećih mjesta u kojem se tijekom proslave gosti mogu odmoriti i nesmetano opustiti. Uz glavnu salu smještena je i manja sala u kojoj je catering usluga. Manja sala se po potrebi može prilagoditi u dječju igraonicu.

Privatni vrt se koristi u vrijeme toplih dana za razne proslave na otvorenom, obiteljske proslave i dječje rođendane na otvorenom.

Naše prednosti

Zašto smo bolji od drugih?
Caffe bar - Najam prostora za proslave - Provansa Zagreb -

PRIVATNI CAFFE BAR

Privatni vrt - Najam prostora za proslave - Provansa Zagreb

PRIVATNI VRT

Profesionalna audio oprema - Najam prostora za proslave - Provansa Zagreb

AUDIO OPREMA

Privatni prostor - Najam prostora za proslave - Provansa Zagreb

PRIVATNI PROSTOR

Besplatni Parking - Najam prostora za proslave - Provansa Zagreb

BESPLATNI PARKING

Free Wifi - Najam prostora za proslave - Provansa Zagreb -

FREE WIFI

Drugi o nama

Zadovoljni klijenti

“Predivan,novouređeni prostor! Prostran i iznimno uredan! Vlasnica pristupačna i draga te uvijek dostupna za komunikaciju oko proslave. Slavili smo u nekoliko navrata dječje rođendane, krstitke i bili smo na vjenčanju. Svaki puta vrhunska usluga! Besplatan parking je također veliki plus. Toplo preporučujem!”

  • Loredana, Zagreb

“Već 3 godine dolazimo redovno na sve rođendane, obljetnice i druženja. Profesionalna voditeljica, laka komunikacija. uređenje uvijek iznad očekivanja. Klinci uvijek sretni a odrasli bezbrižni. Preporučujem posebno za rođendane i krstitke jer se pobrinu za svaki detalj. Uvijek bez prigovora!”

  • Tanja, Zagreb

“Hvala na odličnom danu. Oduševila nas je profesionalnost, gostoljubivost i organizacija cijelog našeg druženja. Toplo preporučujem  prostor za proslavu svih posebnih dana u našim životima. Hvala još jednom!”

  • Margareta, Zagreb

“Idealni prostor za obiteljske proslave u Zagrebu. Potpuno opremljeno mjesto za vrhunsku zabavu. Ljubazni i vrlo susretljivi domaćini. Jako ugodan ambijent za odličan provod!”

  • Petar, Zagreb

“Bilo je fantastično! Uspješno proslavljen rođendan i sve pohvale! Vidimo se opet sigurno!”

  • Iva, Zagreb

“Savršeno mjesto za krstitke i svadbe! Ugodan i prekrasan prostor za svaku preporuku!”

  • Mirela, Zagreb

Proslave na otvorenom

Proljeće i ljeto je idealno vrijeme za piknik, roštilj i proslave na otvorenom kao i savršena prilika za druženje s prijateljima, poslovnim suradnicima ili za savršeno obiteljsko druženje.

U vrijeme toplih dana “Provansa – Weddings & Events” nudi mogućnost korištenja vrta za razne evente, obiteljske proslave i dječje rođendane u nezaboravnom prostoru za proslave u Zagrebu. U mogućnosti smo na zahtjev organizirati i živu muziku ili nastup dj-a! Bez obzira na to je li riječ o okupljanju prijatelja, elegantnoj zabavi, poslovnom okupljanju ili obiteljskoj proslavi naš prostor “Provansa – Weddings & Events” nudi idealnu zabavu na otvorenom. “Provansa – Weddings & Events” prilagodit će ponudu vašim željama i osigurati sve uvjete za dobar provod!

Proslava dječjeg rođendana na otvorenom Zagreb

Prostor za proslave u Zagrebu

“Provansa – Weddings & Events” je moderno uređen ugostiteljski prostor za sve poslovne i privatne domjenke poput proslava vjenčanja, dječjih rođendana, krstitki, pričesti, krizma, imendana, godišnjice braka, obiteljskih obljetnica ili poslovnih proslava.

Okupite svoju obitelj, bliske prijatelje ili poslovne partnere i kolege te proslavite prigodne svečanosti u našem prostoru za proslave u Zagrebu.

Polazeći od potreba klijenata, osmišljavamo proslavu koja ne samo da će biti primijećena, već i zapamćena. Na raspolaganju nam je veliki tim i puno opreme, a najrađe organiziramo proslave vjenčanja, proslave rođendana, krstitki, pričesti, krizma, poslovnih domjenaka i ostalih obiteljskih proslava.

Naše dugogodišnje iskustvo u organizaciji proslava, omogućuje nam da u dogovoru s klijentima osmislimo najbolju proslavu. S obzirom na raznovrsnost naše ponude i cijene naših usluga za sve dodatne informacije kontaktirajte nas s povjerenjem!

Call Now ButtonREZERVACIJE TERMINA