Najbolje obiteljske proslave u Zagrebu!​

Tražite najbolji prostor u Zagrebu za obiteljske proslave, godišnjice braka, različite proslave rođendana, promocije, proslave krstitki, pričesti ili krizme?

Obratite nam se s povjerenjem i organizirat ćemo zabavnu obiteljsku proslavu o kojoj će svi još dugo pričati! Okupite Vašu obitelj i bliske prijatelje te proslavite Vaše obiteljske svečanosti, a cijelu organizaciju obiteljske proslave prepustite našem stručnom timu. 

Prostor-Za-Proslave-Provansa-Zagreb-Svadba

Proslava krštenja

Za Vas smo pripremili prekrasan prostor za proslavu krstitki u Zagrebu! Organiziramo proslave krštenja prilagođene Vašim željama i potrebama. Moderno uređen prostor u Zagrebu učinit će da se opustite i osjećate ugodno kao kod kuće, a naše ljubazno osoblje će vam biti na usluzi za nezaboravnu proslavu krštenja. Naša raznovrsna ponuda i vrhunska usluga zasigurno će ostati u lijepom sjećanju Vama i Vašim gostima.

Organizacija vjenčanja-Zagreb
Ručak dan poslije svadbe Zagreb

Proslava Prve pričesti

Organiziramo proslave Prve pričesti prilagođene Vašim željama i potrebama. Moderno uređen prostor u Zagrebu učinit će da se opustite i osjećate ugodno kao kod kuće, a naša raznovrsna ponuda i vrhunska usluga zasigurno će ostati u lijepom sjećanju Vama i Vašim gostima.

Prostor-za-proslavu-Krizme-Zagreb

Proslava Krizme

Potreban Vam je veliki prostor za proslave u Zagrebu gdje možete poslužiti svoju hranu i piće ili naručiti catering? Organiziramo za Vas nezaboravnu proslavu Krizme u odličnoj atmosferi, a naš iskusan tim pobrinut će se da sve bude u skladu s Vašim željama i potrebama!

Proslava-godisnjice-braka

Godišnjica braka

Za Vas smo pripremili prekrasan prostor za proslavu godišnjice braka u Zagrebu! Okupite Vašu obitelj i bliske prijatelje te proslavite Vašu godišnjicu braka. Organizaciju proslave prepustite našem timu koji ima dugogodišnje iskustvo osmišljavanja najboljih proslava.

Rezervacije termina za obiteljsku proslavu

Potreban Vam je veliki prostor za proslave u Zagrebu gdje možete poslužiti hranu i piće ili naručiti catering?

S obzirom na raznovrsnost naše ponude i cijene naših usluga za sve dodatne informacije kontaktirajte nas s povjerenjem!

Zatražite neobvezujuću ponudu.

Nezaobilazan prostor za obiteljska druženja i proslave

Naše usluge će vam olakšati organizaciju vaše obiteljske proslave i omogućiti vam da bezbrižno uživate u društvu svojih gostiju. Polazeći od potreba klijenata, osmišljavamo obiteljske proslave koje će ostati zapamćene. Sam prostor proteže se na 200 m2 , no čim dođu topliji dani otvaramo pristup vrtu u kojem gosti mogu uživati u zabavi na otvorenom. U mogućnosti smo organizirati catering  s bogatim jelovnikom koji ćemo dopuniti i prilagoditi prema Vašim posebnim željama.

Najam-Prostora-Za-Proslave-Provansa-Zagreb

Drugi o nama

“Hvala vam na organizaciji krštenja našeg malog Luke, vidimo se na proslavi 1. rođendana. Najbolji prostor za proslave u Zagrebu.”

Mia
Zagreb

“Prekrasan prostor, odlična hrana i profesionalna usluga. Jako smo zadovoljni što smo ih odabrali za obiteljsku proslavu! Hvala Vam puno!”

Željka
Zagreb

“Prekrasan prostor pogodan za sve vrste obiteljskih proslava. Jako smo zadovoljni uslugom i organizacijom. Vidimo se opet!”

Tea
Zagreb

Call Now ButtonRezerviraj termin