Najbolje obiteljske proslave u Zagrebu!​

Tražite najbolji prostor u Zagrebu za obiteljske proslave, godišnjice braka, različite proslave rođendana, promocije, proslave krstitki, pričesti ili krizme?

 

Obratite nam se s povjerenjem i organizirat ćemo kreativnu i zabavnu obiteljsku proslavu o kojoj će svi još dugo pričati! Okupite svoju obitelj i bliske prijatelje te proslavite Vaše obiteljske svečanosti, a cijelu organizaciju obiteljske proslave prepustite našem stručnom timu. U mogućnosti smo organizirati catering  s bogatim jelovnikom koji ćemo dopuniti i prilagoditi prema Vašim posebnim željama.

Proslava krštenja

Za vas smo pripremili prekrasan prostor za proslavu krstitki u Zagrebu! Organiziramo proslave krštenja prilagođene Vašim željama i potrebama. Moderno uređen prostor u Zagrebu učinit će da se opustite i osjećate ugodno kao kod kuće, a naše ljubazno osoblje će vam biti na usluzi za nezaboravnu proslavu krštenja. Naša raznovrsna ponuda i vrhunska usluga zasigurno će ostati u lijepom sjećanju Vama i Vašim gostima.

Proslava Prve pričesti

Organiziramo proslave Prve pričesti prilagođene Vašim željama i potrebama. Moderno uređen prostor u Zagrebu učinit će da se opustite i osjećate ugodno kao kod kuće, a naša raznovrsna ponuda i vrhunska usluga zasigurno će ostati u lijepom sjećanju Vama i Vašim gostima.

Proslava Krizme

Potreban Vam je veliki prostor za proslave u Zagrebu gdje možete poslužiti svoju hranu i piće ili naručiti catering? Organiziramo za Vas nezaboravanu proslavu  Krizme u odličnoj atmosferi, a naš iskusan tim pobrinut će se da sve bude u skladu s vašim željama i potrebama!

Godišnjica braka

Za vas smo pripremili prekrasan prostor za proslavu godišnjice braka u Zagrebu! Okupite svoju obitelj i bliske prijatelje te proslavite Vašu godišnjicu braka. Organizaciju proslave prepustite našem stručnom timu koji ima dugogodišnje iskustvo osmišljavanja najboljih proslava.

Nezaobilazan prostor za obiteljska druženja i proslave

U sklopu prostora, na istoj lokaciji, možemo vam ponuditi i prostor caffe bar-a koje će Vaši će gosti znati cijeniti gdje se mogu opustiti tijekom pauze za kavu. Sam prostor proteže se na 200 m2 , no čim dođu topliji dani otvaramo pristup vrtu u kojem gosti mogu uživati u zabavi na otvorenom.

O parkingu ne morate brinuti jer ispred “Provansa – Weddings & Events” imate besplatna parkirna mjesta za sve uzvanike. Naše usluge će vam olakšati organizaciju vaše obiteljske proslave i omogućiti vam da bezbrižno uživate u društvu svojih gostiju dok ćemo se mi pobrinuti za najsitnije detalje u organizaciji vašeg događaja.

Polazeći od potreba klijenata, osmišljavamo obiteljske proslave koje će ostati zapamćene.

Start typing and press Enter to search

Call Now ButtonRezerviraj termin