Najbolje obiteljske proslave u Zagrebu!​

Tražite najbolji prostor u Zagrebu za obiteljske proslave, godišnjice braka, različite proslave rođendana, promocije, proslave krstitki, pričesti ili krizme?

Obratite nam se s povjerenjem i organizirat ćemo kreativnu i zabavnu obiteljsku proslavu o kojoj će svi još dugo pričati! Okupite Vašu obitelj i bliske prijatelje te proslavite Vaše obiteljske svečanosti, a cijelu organizaciju obiteljske proslave prepustite našem stručnom timu. U mogućnosti smo organizirati catering  s bogatim jelovnikom koji ćemo dopuniti i prilagoditi prema Vašim posebnim željama.

Proslava krštenja

Za Vas smo pripremili prekrasan prostor za proslavu krstitki u Zagrebu! Organiziramo proslave krštenja prilagođene Vašim željama i potrebama. Moderno uređen prostor u Zagrebu učinit će da se opustite i osjećate ugodno kao kod kuće, a naše ljubazno osoblje će vam biti na usluzi za nezaboravnu proslavu krštenja. Naša raznovrsna ponuda i vrhunska usluga zasigurno će ostati u lijepom sjećanju Vama i Vašim gostima.

Proslava Prve pričesti

Organiziramo proslave Prve pričesti prilagođene Vašim željama i potrebama. Moderno uređen prostor u Zagrebu učinit će da se opustite i osjećate ugodno kao kod kuće, a naša raznovrsna ponuda i vrhunska usluga zasigurno će ostati u lijepom sjećanju Vama i Vašim gostima.

Proslava Krizme

Potreban Vam je veliki prostor za proslave u Zagrebu gdje možete poslužiti svoju hranu i piće ili naručiti catering? Organiziramo za Vas nezaboravanu proslavu Krizme u odličnoj atmosferi, a naš iskusan tim pobrinut će se da sve bude u skladu s Vašim željama i potrebama!

Godišnjica braka

Za Vas smo pripremili prekrasan prostor za proslavu godišnjice braka u Zagrebu! Okupite Vašu obitelj i bliske prijatelje te proslavite Vašu godišnjicu braka. Organizaciju proslave prepustite našem stručnom timu koji ima dugogodišnje iskustvo osmišljavanja najboljih proslava.

Rezervacije termina za obiteljske proslave

Potreban Vam je veliki prostor za proslave u Zagrebu gdje možete poslužiti svoju hranu i piće ili naručiti catering?

S obzirom na raznovrsnost naše ponude i cijene naših usluga za sve dodatne informacije kontaktirajte nas s povjerenjem!

Zatražite neobvezujuću ponudu.

Nezaobilazan prostor za obiteljska druženja i proslave

U sklopu prostora, na istoj lokaciji, možemo vam ponuditi i prostor caffe bar-a koje će Vaši će gosti znati cijeniti gdje se mogu opustiti tijekom pauze za kavu. Sam prostor proteže se na 200 m2 , no čim dođu topliji dani otvaramo pristup vrtu u kojem gosti mogu uživati u zabavi na otvorenom.

O parkingu ne morate brinuti jer ispred “Provansa – Weddings & Events” imate besplatna parkirna mjesta za sve uzvanike. Naše usluge će vam olakšati organizaciju vaše obiteljske proslave i omogućiti vam da bezbrižno uživate u društvu svojih gostiju dok ćemo se mi pobrinuti za najsitnije detalje u organizaciji vašeg događaja.

Polazeći od potreba klijenata, osmišljavamo obiteljske proslave koje će ostati zapamćene.

Drugi o nama

Start typing and press Enter to search

Call Now ButtonRezerviraj termin