Organizacija dječjeg rođendana

Nakon višegodišnjeg iskustva u organizaciji proslava dječjih rođendana odlučili smo prilagodili prostor za sve Vaše potrebe i očekivanja kako bi napravili savršen prostor za proslave. Ako želite uživati u prelijepom, moderno opremljenom prostoru, dok se vaši mališani zabavljaju, naš prostor za proslave je pravi izbor za Vas. Zbog svoje otvorenosti prostora i lokacije koja je izmakla gradskim gužvama idealna je za djecu svih uzrasta. Za naše najmanje i najdraže goste raspolažemo bogatom dječjom igraonicom koja se sastoji od raznog dječjeg inventara, dvorca na napuhavanje kao i TV-a s raznim crtanim filmovima. Novost su nam personalizirani rođendani gdje naši najmanji gosti imaju priliku proslaviti rođendan s motivima omiljenog crtanog lika poput Minnie mouse, Mickey, Spiderman i mnogi drugi.

Za razliku od klasičnih dječjih igraonica koje nude korištenje samo na 2 sata bez prisustva roditelja, u našem prostoru za proslave vrijeme trajanja najma birate sami te nema drugih proslava kako bi se naši gosti mogli opustiti i slaviti zajedno sa svojim gostima.

Posjedujemo izdvojen prostor za odrasle, kao i vrt u kojem možete uživati. U našem prostoru za proslave prostor je namijenjen dječjoj zabavi, ali i pravo osvježenje za odrasle jer mogu izabrati gdje će u sklopu našeg prostora uživati, bilo da je to u caffe bar-u , u vrtu, uređenoj sali ili u ambijentu same igraonice. Za roditelje kao i za djecu vrt je pravi raj u kojem se mogu opustiti u društvu prijatelja dok se djeca zabavljaju i igraju u Vašoj blizini.

Proslava-savrsenog-djecjeg-rodendana-Zagreb

Savjeti za proslavu dječjeg rođendana
Za početak, odlučite želite li rođendan slaviti u igraonici ili kod kuće. Obje opcije imaju svojih prednosti i nedostataka. Prostori za proslave su dobra ideja za roditelje koji nemaju dovoljno prostora ili vremena za organizaciju rođendana kod kuće. Iako prostori za proslave nude svoje programe proslava, uvijek možete donijeti svoje dekoracije prema temi koju vaš mališan odabere kako bi proslavio rođendan sa svojim omiljenim likom. Pri odabiru prostora za proslave cijena je bitna, ali nikako ne smije biti ključni element, ono na što trebate pripaziti je svakako da prostor u kojem se održava proslava bude adekvatan za dječje rođendane. Prostor za proslave mora biti čist, uredan, prozračan, prostran i opremljen igrama i igračkama koji su sigurni za djecu.

Pošaljite pozivnice
Otprilike dva tjedna prije rođendana sastavite popis uzvanika i podijelite pozivnice s datumom i vremenom proslave te adresom gdje se održava proslava. Zapišite i svoj broj mobitela te zamolite roditelje da vas nazovu i potvrde vam dolazak kako biste znali koliko će točno gostiju biti na rođendanu.

Odaberite temu
Odredite temu rođendana prema željama djeteta, možete se odlučiti za omiljeni lik iz crtanog filma ili izabrati neku temu poput filmskog, jednobojnog dječjeg rođendana ili drugo. Odabir svakako ovisi slavi li rođendan djevojčica ili dječak. Kada se odlučite za temu odaberite dekoracije i sve potrebno za posluživanje. Preporuka je da odaberete papirnate tanjure, čaše i slamke koje možete baciti nakon proslave. Ne zaboravite na balone, pompone, girlande te ostale različite viseće dekoracije koje će proslavu učiniti još zabavnijom. Budući da se slavljenik želi osjećati posebno taj dan osmislite naljepnice s imenom slavljenice ili slavljenika, posebnu stolicu na kojoj će sjediti. Možete napraviti i poklone za goste, u prozirne vrećice staviti bombone te svakom gostu na odlasku dati u znak zahvale. Također ako se radi o prvom rođendanu napravite vremensku kapsulu u koju gosti mogu ostaviti poruke sa željama a koju Vaše dijete može otvoriti na proslavi 18.rođendana.
Za uspomenu su važne i lijepe fotografije te ako Vam mogućnosti to pružaju unajmiti fotografa koji će slikati sve detalje dok se Vi bezbrižno zabavljate ili jednostavno zamolite neke od gostiju da uslikaju slike s telefonom.

Odabir menija
Sljedeći korak je odabir menija, odnosno hrane, grickalica, slatkiša i pića koje ćete posluživati. Vrlo je važno provjeriti s roditeljima imaju li njihova djeca neka posebna jela ako (primjerice, vegetarijansku ili bezglutensku hranu). Iako se većina roditelja odlučuje na klasičnu ponudu hrane koja uglavnom uključuje pizzu, čips i gazirana pića, preporučamo vam da se zabavite s menijem i ponudite jela i pića koja će oduševiti goste. Umjesto gaziranih zaslađenih pića poslužite voćne sokove. Za desert poslužite slastice muffine, cupcake kolačiće s kremama u različitim bojama, posute zvjezdicama, srcima, šarenim mrvicama i drugim jestivim dekoracijama. Desert poslužite u papirnatim košaricama s likovima iz vaše teme koju ste odabrali za proslavu rođendana. Tortu također nabavite u skladu s temom dječjeg rođendana.

Aktivnosti i igre
Napravite popis rođendanskih igara, Ako se primjerice odlučite za gusarski rođendan, pripremite kartu s blagom na kojoj ćete ucrtati lokaciju blaga, a po kući ili dvorištu ucrtajte pojedina mjesta gdje se nalaze upute kako brže stići do cilja. Kao blago možete sakriti slatkiše koje za nagradu dobiva onaj tko ih prvi pronađe. Možete organizirati i male kreativne radionice s kojih će djeca moći ponijeti svoje uratke kući kao uspomenu na rođendan.

Bitno je da sa pripremama krenete na vrijeme i da aktivno uključite dijete kako bi čitav proces bio zabavan. Na kraju Vam preostaje da se veselite zajedno sa svojim djetetom i da sa uzbuđenjem čekate proslavu rođendana.

U nasem prostoru za proslave nudimo Vam mogućnost proslave rođendana za djecu i roditelje zajedno, gdje sami možete organizirati rođendan što će Vam omogućiti i neograničenu kreativnost, uređenje možete prepustiti i nama te bezbrižno proslaviti rođendan svog djeteta. Raspolažemo sa bogatom dječjom igraonicom koja uključuje razne aktivnosti na otvorenom i zatvorenom. U ponudi nam je i dvorac na napuhavanje kao i organizacija tematskih rođendana.

Trebate savjet ili pomoć u organizaciji? Kako bi Vam proslava dječjeg rođendana ostala u najboljem sjećanju obratite nam se s punim povjerenjem i rezervirajte svoj termin na vrijeme.

REZERVACIJE TERMINA
091 2102 083

Share with

Start typing and press Enter to search

Call Now ButtonRezerviraj termin