Najam-Prostora-Za-Proslave-Provansa-Zagreb

Organizacija krštenja

Krštenje je najvažniji sveti sakramenat, a organizacija proslave krštenja roditeljima često može predstavljati problem. Iako se krštenje nekada slavile skromno i isključivo u krugu obitelji, zadnjih godina ovo su prilike za prave male svečanosti i raskošna slavlja.

Dobar izbor može biti angažiranje catering usluge, koja će za vas i vaše goste pripremiti, dopremiti i servirati hranu i piće, biti na raspolaganju tokom cijele proslave te na kraju sve lijepo pospremiti i odnijeti.Osim što nemate puno brige biti će vam drago što na taj dan imate konobara koji se brine samo za njega i njegovo društvo. Piće može biti posebna stavka, pa dogovorite hoćete li ga nabavljati sami ili ćete koristiti uslugu pića kafića ili restorana u kojem imate proslavu.

Ako ste se odlučili za najam prostora u kojem će te organizirati uslugu cateringa ili donijeti svoju hranu, dogovorite sa najmodavcem da dođete ranije urediti prostor prema vlastitim željama, donijeti piće kako bi se na vrijeme ohladilo, te ostale sitnice koje će Vašu proslavu učiniti zapamćenom.

U “PROVANSA – Weddings & Events” prostoru za proslave organiziramo proslave povodom krštenja, a naš stručni tim će sa zadovoljstvom preuzeti organizaciju kako bi ste Vi bili bezbrižni, slušajući Vaše potrebe te u skladu s njima nudimo stručnost, organizaciju i najveću vrijednost za Vašnovac. U ugodnom ambijentu našeg prostora prirediti ćemo Vam nezaboravni gastronomski i estetski užitak na zadovoljstvo Vas i Vaših gostiju.

I na kraju, opustite se na slavlju i uživajte u njemu. Samo tako ćete sebi, svojem djetetu, ali i svim uzvanicima priuštiti lijepu uspomenu.

Trebate savjet ili pomoć u organizaciji?
Javite nam se čim prije!

REZERVACIJE TERMINA
091 2102 083

Share with

Start typing and press Enter to search

Call Now ButtonRezerviraj termin