fbpx

Poslovni event

Neovisno da li organizirate poslovnu radionici za malu skupinu ljudi, domjenak, poslovni ručak, poslovnu večeru ili team building naš uigrani tim pobrinut će se da se svaki sudionik osjeća kao da je sve prilagođeno upravo njemu. 

Naš prostor je zaista svestran i daje Vam slobodu da ga kreirate upravo po Vašim potrebama. Od opreme za prezentaciju do potrebnog inventara, imamo sve za organizaciju poslovnih događanja. Organizaciju poslovnih proslava do najsitnijeg detalja prepustite našem vrhunskom timu stručnjaka!​​  

Najam-Prostora-Za-Proslave-Prostor-za-Vjenčanje-Zagreb-Proslava-vjencanja

Organiziramo božićni domjenak za Vaše zaposlenike i partnere. Kvalitetno osmišljena i organizirana proslava može obradovati Vaše klijente i poslovne suradnike, te ostvariti pozitivan imidž tvrtke. Recite nam svoje želje i potrebe, a mi ćemo ponuditi personalizirano rješenje i personaliziranu uslugu za savršeni božični domjenak. Neka ove godine Vaš božićni domjenak bude poseban! 

Caffe bar - Najam prostora za proslave - Provansa Zagreb -

Nudimo organizaciju poslovnih proslava Vaših uspjeha, poslovne radionice, edukacije ili proslave završetka stare i početka nove poslovne godine. Vrhunski organizirana poslovna zabava može ujediniti zaposlenike i partnere te ih pripremiti za novu poslovnu godinu i ostvarivanje novih ciljeva! Neovisno o tipu i veličini proslave ili poslovnih radionica prilagodit ćemo se vašim željama!

Poslovna Radionica Zagreb

Organizirajte poslovne radionice uz projektor, platno, ozvučenje i Wi-Fi, besplatni parking te iskoristite mogućnost prostora caffe bar-a  gdje se možete opustiti tijekom pauze za kavu.  Nudimo Vam veliki prostor za poslovnu radionicu u Zagrebu gdje možete poslužiti svoju hranu i piće ili naručiti catering, a naš iskusan tim pobrinut će se da sve bude u skladu s vašim potrebama!

Proslava Krštenja u Zagrebu - Provansa - Weddings & Events - Najam prostora za proslave Zagreb

Prezentacijom ćete privući pozornost publike i medija. Organizacija prezentacije služi ostvarivanju komunikacijskog i promotivnog uspjeha tvrtke. Kvalitetno osmišljena i organizirana prezentacija može obradovati Vaše postojeće klijente i privući nove klijente, te ostvariti pozitivan imidž tvrtke u javnosti. Neovisno o tipu prezentacije prilagodit ćemo se vašim željama!

“Nezaobilazno mjesto za poslovne evente”

U sklopu prostora, na istoj lokaciji, možemo vam ponuditi i prostor caffe bar-a koje će Vaši će gosti znati cijeniti gdje se mogu opustiti tijekom pauze za kavu. Sam prostor proteže se na 200 m2 , no čim dođu topliji dani otvaramo pristup vrtu u kojem gosti mogu uživati u zabavi na otvorenom. O parkingu ne morate brinuti jer ispred “Provansa – Weddings & Events” imate besplatna parkirna mjesta za sve uzvanike. Naše usluge će vam olakšati organizaciju vašeg poslovnog eventa i omogućiti vam da bezbrižno uživate. Puno pažnje posvećujemo stolnom asortimanu i dekoracijama. Polazeći od potreba klijenata, osmišljavamo obiteljske proslave koji ne samo da će biti primijećene, već i zapamćene.

Provansa - Weddings & Events - Najam prostora za proslave Zagreb

“Prostor se lako može prilagoditi za različite proslave!”

Caffe bar sastoji od sjedećih i stajaćih mjesta u koji se može smjestiti dj ili bend i u kojem se nalazi glavni šank.

Glavna sala sastoji se od sjedećih mjesta u kojem se tijekom proslave gosti mogu odmoriti i nesmetano opustiti. Uz glavnu salu smještena je i manja sala u kojoj je catering usluga. Manja sala se po potrebi može prilagoditi u dječju igraonicu.

Privatni vrt se koristi u vrijeme toplih dana za razne proslave na otvorenom, obiteljske proslave i dječje rođendane na otvorenom.

Naše prednosti

Zašto smo bolji od drugih?
Caffe bar - Najam prostora za proslave - Provansa Zagreb -

PRIVATNI CAFFE BAR

Privatni vrt - Najam prostora za proslave - Provansa Zagreb

PRIVATNI VRT

Profesionalna audio oprema - Najam prostora za proslave - Provansa Zagreb

AUDIO OPREMA

Privatni prostor - Najam prostora za proslave - Provansa Zagreb

PRIVATNI PROSTOR

Besplatni Parking - Najam prostora za proslave - Provansa Zagreb

BESPLATNI PARKING

Free Wifi - Najam prostora za proslave - Provansa Zagreb -

FREE WIFI

Drugi o nama

Zadovoljni klijenti

“Predivan,novouređeni prostor! Prostran i iznimno uredan! Vlasnica pristupačna i draga te uvijek dostupna za komunikaciju oko proslave. Slavili smo u nekoliko navrata dječje rođendane, krstitke i bili smo na vjenčanju. Svaki puta vrhunska usluga! Besplatan parking je također veliki plus. Toplo preporučujem!”

  • Loredana, Zagreb

“Već 3 godine dolazimo redovno na sve rođendane, obljetnice i druženja. Profesionalna voditeljica, laka komunikacija. uređenje uvijek iznad očekivanja. Klinci uvijek sretni a odrasli bezbrižni. Preporučujem posebno za rođendane i krstitke jer se pobrinu za svaki detalj. Uvijek bez prigovora!”

  • Tanja, Zagreb

“Hvala na odličnom danu. Oduševila nas je profesionalnost, gostoljubivost i organizacija cijelog našeg druženja. Toplo preporučujem  prostor za proslavu svih posebnih dana u našim životima. Hvala još jednom!”

  • Margareta, Zagreb

“Idealni prostor za obiteljske proslave u Zagrebu. Potpuno opremljeno mjesto za vrhunsku zabavu. Ljubazni i vrlo susretljivi domaćini. Jako ugodan ambijent za odličan provod!”

  • Petar, Zagreb

“Bilo je fantastično! Uspješno proslavljen rođendan i sve pohvale! Vidimo se opet sigurno!”

  • Iva, Zagreb

“Savršeno mjesto za krstitke i svadbe! Ugodan i prekrasan prostor za svaku preporuku!”

  • Mirela, Zagreb

Proslave na otvorenom

Proljeće i ljeto je idealno vrijeme za piknik, roštilj i proslave na otvorenom kao i savršena prilika za druženje s prijateljima, poslovnim suradnicima ili za savršeno obiteljsko druženje.

U vrijeme toplih dana “Provansa – Weddings & Events” nudi mogućnost korištenja vrta za razne evente, obiteljske proslave i dječje rođendane u nezaboravnom prostoru za proslave u Zagrebu. U mogućnosti smo na zahtjev organizirati i živu muziku ili nastup dj-a! Bez obzira na to je li riječ o okupljanju prijatelja, elegantnoj zabavi, poslovnom okupljanju ili obiteljskoj proslavi naš prostor “Provansa – Weddings & Events” nudi idealnu zabavu na otvorenom. “Provansa – Weddings & Events” prilagodit će ponudu vašim željama i osigurati sve uvjete za dobar provod!

Proslava dječjeg rođendana na otvorenom Zagreb

Prostor za proslave u Zagrebu

“Provansa – Weddings & Events” je moderno uređen ugostiteljski prostor za sve poslovne i privatne domjenke poput proslava vjenčanja, dječjih rođendana, krstitki, pričesti, krizma, imendana, godišnjice braka, obiteljskih obljetnica ili poslovnih proslava.

Okupite svoju obitelj, bliske prijatelje ili poslovne partnere i kolege te proslavite prigodne svečanosti u našem prostoru za proslave u Zagrebu.

Polazeći od potreba klijenata, osmišljavamo proslavu koja ne samo da će biti primijećena, već i zapamćena. Na raspolaganju nam je veliki tim i puno opreme, a najrađe organiziramo proslave vjenčanja, proslave rođendana, krstitki, pričesti, krizma, poslovnih domjenaka i ostalih obiteljskih proslava.

Naše dugogodišnje iskustvo u organizaciji proslava, omogućuje nam da u dogovoru s klijentima osmislimo najbolju proslavu. S obzirom na raznovrsnost naše ponude i cijene naših usluga za sve dodatne informacije kontaktirajte nas s povjerenjem!

Call Now ButtonREZERVACIJE TERMINA