Najbolji poslovni event u Zagrebu

Neovisno da li organizirate poslovnu radionici za malu skupinu ljudi, domjenak, poslovni ručak, poslovnu večeru ili team building naš uigrani tim pobrinut će se da se svaki sudionik osjeća kao da je sve prilagođeno upravo njemu.  Naš prostor je zaista svestran i daje Vam slobodu da ga kreirate upravo po Vašim potrebama. Od opreme za prezentaciju do potrebnog inventara, imamo sve za organizaciju poslovnih događanja. Organizaciju poslovnih proslava do najsitnijeg detalja prepustite našem vrhunskom timu stručnjaka!​​  
Najam-Prostora-Za-Proslave-Provansa-Zagreb
proslava-krizme-zagreb
Nudimo organizaciju poslovnih proslava Vaših uspjeha, poslovne radionice, edukacije ili proslave završetka stare i početka nove poslovne godine. Vrhunski organizirana poslovna zabava može ujediniti zaposlenike i partnere te ih pripremiti za novu poslovnu godinu i ostvarivanje novih ciljeva! Neovisno o tipu i veličini proslave ili poslovnih radionica prilagodit ćemo se vašim željama!
Poslovna-Radionica-Zagreb

Poslovne radionice

Organizirajte poslovne radionice uz projektor, platno, ozvučenje i Wi-Fi, besplatni parking te iskoristite mogućnost prostora caffe bar-a  gdje se možete opustiti tijekom pauze za kavu.  Nudimo Vam veliki prostor za poslovnu radionicu u Zagrebu gdje možete poslužiti svoju hranu i piće ili naručiti catering, a naš iskusan tim pobrinut će se da sve bude u skladu s vašim potrebama!

Predsvadbeni domjenak Zagreb

Prezentacije

Prezentacijom ćete privući pozornost publike i medija. Organizacija prezentacije služi ostvarivanju komunikacijskog i promotivnog uspjeha tvrtke. Kvalitetno osmišljena i organizirana prezentacija može obradovati Vaše postojeće klijente i privući nove klijente, te ostvariti pozitivan imidž tvrtke u javnosti. Neovisno o tipu prezentacije prilagodit ćemo se vašim željama!

Božićni domjenak

Organiziramo božićni domjenak za Vaše zaposlenike i partnere. Kvalitetno osmišljena i organizirana proslava može obradovati Vaše klijente i poslovne suradnike, te ostvariti pozitivan imidž tvrtke. Recite nam svoje želje i potrebe, a mi ćemo ponuditi personalizirano rješenje i personaliziranu uslugu za savršeni božični domjenak. Neka ove godine Vaš božićni domjenak bude poseban! 

Prostor za proslave Zagreb -Božićni domjenak
Call Now ButtonRezerviraj termin