Prednosti proslave dječjeg rođendana u našem prostoru

Ako ste u potrazi za jedinstvenom i nezaboravnom proslavom dječjeg rođendana za Vašeg mališana u Zagrebu obratite nam se s povjerenjem za proslavu o kojoj će svi još dugo pričati. Posjedujemo izdvojen prostor za odrasle, kao i vrt u kojem možete uživati.

U našem prostoru za proslave prostor je namijenjen dječjoj zabavi, ali i pravo osvježenje za odrasle jer mogu odabrati gdje će u sklopu našeg prostora uživati, bilo da je to u caffe bar-u , u vrtu, uređenoj sali ili u ambijentu same igraonice.

Za roditelje kao i za djecu vrt je pravi raj u kojem se mogu opustiti u društvu prijatelja dok se djeca zabavljaju i igraju u Vašoj blizini.

Dječji rođendan na otvorenom
personalizirana_proslava_djecjeg_rodendana_zagreb

Proslava tematskog dječjeg rođendana

U mogućnosti smo Vam organizirati čitavu zabavu na otvorenom, od postavljanja švedskih stolova, uređenja vrta, bogate dječje igraonice, do personaliziranih uređenja sa omiljenim likom iz crtanog filma. Vrt je ograđen te se ne morate brinuti za dječju sigurnost.

proslava-na-otvorenom-djecji-rodendan

Najam dvorca za napuhavanje

Nudimo Vam mogućnost najma dječjeg dvorca na napuhavanje. Osigurajte djeci najveseliju i najluđu zabavu, a roditeljima opušteno druženje. Obratite nam se s povjerenjem i rezervirajte svoj termin za dječji rođendan na otvorenom.

proslava-najam-prostora-za-proslave-krstitke-krizme-prva-pricest

Odabir savršene catering ponude

Za nezaboravnu proslavu uz odličnu atmosferu bitna je i ukusna hrana te vrhunska usluga, a naš iskusan tim pobrinut će se da sve bude u skladu s Vašim željama i potrebama. Nudimo uslugu cateringa kao što su topli ili hladni švedski stol, te bogatu ponudu jela po narudžbi.

Privatni- Prostor

Privatni prostor

Za vrijeme trajanja proslave dječjeg rođendana prostor je rezerviran samo za Vas te nema drugog ili više rođendana tako da se daje maksimalna pažnja slavljeniku/ici i gostima.S tim se dobiva na kvaliteti rođendana, a sigurnost djece je na najvišoj razini. Sami određujete i trajanje najma u vremenu koje Vama i Vašim gostima najviše odgovara.

najam-prostora-za-proslave-provansa-proslava-na-otvorenom

Za vrijeme toplih dana za Vas smo pripremili prekrasno uređen privatni vrt koji Vam je na raspolaganju za vrijeme trajanja Vaše proslave, a koji sadrži sve potrebno kako bi Vaša proslava dječjeg rođendana prošla nezaboravno. Okupite svoju obitelj i bliske prijatelje te proslavite dječji rođendan na otvorenom u prirodnom ambijentu i na svježem zraku uz trampolin, badminton te ostale zabavne sadržaje koje Vam nudimo.

Najam-Prostora-Za-Proslave-Zagreb-Poslovni-Event

Caffe bar

Osim glavne sale na raspolaganju Vam je i moderno uređen caffe bar u kojem se Vi i Vaši gosti mogu opustiti za vrijeme proslave dječjeg rođendana.

Predsvadbeni domjenak Zagreb

Vlastita hrana ili piće

Nudimo mogućnost da umjesto catering usluge donesete vlastitu hranu i piće, a kako bi vam olakšali nudimo Vam mogućnost korištenja ugostiteljskih hladnjaka kako bi se Vaše piće na vrijeme ohladilo. Na raspolaganju su Vam i postavljeni stolovi za hranu i ukrašeni slatki stol.

Profesionalna-Audio-Oprema

Audio oprema

Raspolažemo s profesionalnim audio sustavom na koji se možete spojiti s laptopom ili mobitelom te reproducirati muziku kroz čitav prostor.

Besplatni Parking

Besplatni parking nalazi se ispred objekta, a može primiti do 50 automobila.

Rezervacije termina za proslavu dječjeg rođendana

Potreban Vam je veliki prostor za proslave u Zagrebu gdje možete poslužiti hranu i piće ili naručiti catering?

S obzirom na raznovrsnost naše ponude i cijene naših usluga za sve dodatne informacije kontaktirajte nas s povjerenjem!

Zatražite neobvezujuću ponudu.

Drugi o nama

“Najbolji izbor za proslavu dječjeg rođendana na otvorenom! Super usluga i odlična hrana!”

Nikolina
Zagreb

“Prekrasan vrt sa sadržajima za djecu. Naši gosti su oduševljeni super proslavom rođendana na otvorenom! “

Lidija
Zagreb

“Preporuka svima! Hvala Vam na organizaciji dječjeg rođendana na otvorenom vidimo se sigurno opet! “

Dora
Zagreb

Call Now ButtonRezerviraj termin