Prednosti proslave Krštenja u našem prostoru

Krštenje djeteta je poseban i radostan trenutak, ali planiranje krštenja i organizacija proslave roditeljima često može biti i stresna. Upravo zato naš stručni tim će sa zadovoljstvom preuzeti organizaciju, a Vi se opustite i uživajte u proslavi.

U ugodnom ambijentu našeg prostora za proslave priredit ćemo Vam nezaboravni gastronomski i estetski užitak na zadovoljstvo Vas i Vaših gostiju.

Prostor-Za-Proslave-Provansa-Zagreb-Proslava-vjencanja
Prostor-za-proslavu-Krizme-Zagreb

Privatni prostor

Posebno naglašavamo da je za vrijeme trajanja Vaše proslave krštenja, prostor rezerviran samo za Vas te nema drugih gostiju što čini Vašu proslavu intimnom i kvalitetnom. Također sami možete odrediti trajanje najma u vremenu koje Vama i Vašim gostima najviše odgovara.

Prostor za proslave Zagreb - Proslava krštenja

Personalizirano uređenje

Kako bi Vam olakšali pripremu Vašeg velikog dana u našem prostoru za proslave nudimo potpunu organizaciju i uređenje prostora. Organizaciju uređenja možete prepustiti našem timu koji će prema Vašim željama osmisliti unikatnu i personaliziranu proslavu. 

Prostor za proslave Zagreb - Catering

Kako bi proslava prošla savršeno bitna je i ukusna hrana. Nudimo Vam mogućnost usluge cateringa kao i postavljanje toplog i hladnog švedskog stola te bogatu ponudu jela po narudžbi. Naš iskusan tim pobrinut će se da sve bude u skladu s Vašim željama i potrebama.

Predsvadbeni domjenak Zagreb

Vlastita hrana ili piće

Nudimo mogućnost da umjesto catering usluge donesete vlastitu hranu i piće, a kako bi vam olakšali nudimo Vam mogućnost korištenja ugostiteljskih hladnjaka kako bi se Vaše piće na vrijeme ohladilo. Na raspolaganju su Vam i postavljeni stolovi za hranu i ukrašeni slatki stol.

Najam-Prostora-Za-Proslave-Zagreb-Poslovni-Event

Caffe bar

Osim glavne sale na raspolaganju Vam je i moderno uređen caffe bar u kojem se Vi i Vaši gosti mogu opustiti za vrijeme proslave.

najam-prostora-za-proslave-provansa-proslava-na-otvorenom

Za vrijeme toplih dana za Vas smo pripremili prekrasno uređen privatni vrt koji sadrži sve potrebno kako bi Vaša proslava krštenja prošla nezaboravno. Okupite svoju obitelj i bliske prijatelje te proslavite krštenje na otvorenom u prirodnom ambijentu i na svježem zraku.

proslava-na-otvorenom-djecji-rodendan

Sadržaji za djecu

Možete koristiti i dječju igraonicu s brojnim igračkama, a na raspolaganju Vam je i TV s crtanim filmovima. Za najmlađe goste nudimo i dječji dvorac na napuhavanje. Osigurajte djeci najveseliju i najluđu zabavu, a roditeljima opušteno druženje.

Profesionalna-Audio-Oprema

Audio oprema

Raspolažemo s profesionalnim audio sustavom na koji se možete spojiti s laptopom ili mobitelom te reproducirati muziku kroz čitav prostor.

Besplatni Parking

Besplatni parking nalazi se ispred objekta, a može primiti do 50 automobila.

Rezervacije termina za proslavu Krštenja

S obzirom na raznovrsnost naše ponude i cijene naših usluga za sve dodatne informacije kontaktirajte nas s povjerenjem!

Zatražite neobvezujuću ponudu.

Najbolja proslava krštenja u Zagrebu

Krštenje se nekada slavile skromno i isključivo u krugu obitelji, a zadnjih godina ovo su prilike za prave male svečanosti i raskošna slavlja.

Naše dugogodišnje iskustvo omogućuje nam da osmislimo najbolji sadržaj i uslugu za proslave krštenja. U ugodnom ambijentu našeg prostora za proslave priredit ćemo Vam nezaboravnu proslavu na zadovoljstvo Vas i Vaših gostiju.

Provansa-Najam-Prostora-Za-Proslave-Zagreb

Drugi o nama

“Odlična hrana i profesionalna usluga. Naši gosti su bili oduševljeni! Preporuka svima za proslavu krštenja! Vidimo se opet!”

Iva
Zagreb

“Vrhunska usluga i organizacija! Velika prednost je prekrasan vrt s dvorcem na napuhavanje u kojem su djeca uživala!”

Anita
Zagreb

“Super proslava krštenja malene Dore, jako smo zadovoljni. Preporuka svima koji traže prostor za proslavu krštenja!”

Ines
Zagreb

Call Now ButtonRezerviraj termin