Prednosti proslave krštenja u našem prostoru

Krštenje djeteta je poseban i radostan trenutak, ali planiranje krštenja i organizacija proslave roditeljima često može biti i stresna. Upravo zato naš stručni tim će sa zadovoljstvom preuzeti organizaciju, a Vi se opustite i uživajte u proslavi. U ugodnom ambijentu našeg prostora za proslave prirediti ćemo Vam nezaboravni gastronomski i estetski užitak na zadovoljstvo Vas i Vaših gostiju.

Naše prednosti:

1. Privatni prostor
Posebno naglašavamo da je za vrijeme trajanja Vaše proslave krštenja, prostor rezerviran samo za Vas te nema drugih gostiju što čini Vašu proslavu intimnom i kvalitetnom. Također sami možete odrediti trajanje najma u vremenu koje Vama i Vašim gostima najviše odgovara.

2. Organizacija personaliziranog uređenja
Kako bi Vam olakšati pripremu Vašeg velikog dana u našem prostoru za proslave nudimo potpunu organizaciju i uređenje prostora. Organizaciju uređenja možete prepustiti našem timu koji će prema Vašim željama osmisliti unikatnu i personaliziranu proslavu. Također možete se oko uređenja pobrinuti i sami te urediti prostor u vlastitom aranžmanu.

3. Catering usluga
Kako bi proslava prošla savršeno bitna je i ukusna hrana. Nudimo Vam mogućnost usluge cateringa kao i postavljanje toplog i hladnog švedskog stola te bogatu ponudu jela po narudžbi. Naš iskusan tim pobrinut će se da sve bude u skladu sa Vašim željama i potrebama.

4. Mogućnost donošenja vlastite hrane i pića
Nudimo mogućnost da umjesto catering usluge donesete vlastitu hranu i piće,a kako bi vam olakšali nudimo vam mogućnost korištenja profesionalnih ugostiteljskih hladnjaka kako bi se vaše piće na vrijeme ohladilo. Na raspolaganju su vam i postavljeni stolovi za Vašu hranu kao i ukrašeni slatki stol.

5. Caffe bar
Osim glavne sale na raspolaganju Vam je i moderno uređen caffe bar u kojem se Vi i Vaši gosti mogu opustiti za vrijeme proslave.

6. Privatni vrt
Za vrijeme toplih dana za Vas smo pripremili prekrasno uređen privatni vrt koji sadrži sve potrebno kako bi Vaša proslava krštenja prošla nezaboravno. Okupite svoju obitelj i bliske prijatelje te proslavite krštenje na otvorenom u prirodnom ambijentu i na svježem zraku.

7. Profesionalni audio sustav
Raspolažemo s profesionalnim audio sustavom na koji se možete spojiti s laptopom ili mobitelom te reproducirati muziku kroz čitav prostor.

8. Dječja igraonica
Možete koristiti i dječju igraonicu sa brojnim igračkama, a na raspolaganju Vam je i TV s crtanim filmovima.

9. Dvorac na napuhavanje
Za najmlađe goste nudimo i dječji dvorac na napuhavanje. Osigurajte djeci najveseliju i najluđu zabavu, a roditeljima opušteno druženje.

10. Besplatni parking
Besplatni parking nalazi se ispred objekta, a može primiti do 50 automobila.

 

Krštenje se nekada slavile skromno i isključivo u krugu obitelji, a zadnjih godina ovo su prilike za prave male svečanosti i raskošna slavlja. Naše dugogodišnje iskustvo u organizaciji proslava, omogućuje nam da sa svojim gostima osmislimo najbolji sadržaj i plan za njihove proslave krštenja.

I na kraju, opustite se na slavlju i uživajte u njemu. Samo tako ćete sebi, svojem djetetu, ali i svojoj obitelji i gostima priuštiti lijepu uspomenu.

Share with

Start typing and press Enter to search

Call Now ButtonRezerviraj termin