Prednosti proslave Prve pričesti u našem prostoru

Prva pričest je veliki dan za slavljenika kao i za roditelje, obitelj i bliske prijatelje. Kako organizacija proslave Prve pričesti ne bi predstavljala stres naš stručni tim će sa zadovoljstvom preuzeti organizaciju, a Vi se opustite i uživajte u proslavi.

U ugodnom ambijentu našeg prostora za proslave priredit ćemo Vam nezaboravni gastronomski i estetski užitak na zadovoljstvo Vas i Vaših gostiju.

Prostor-Za-Proslave-Provansa-Zagreb-Proslava-vjencanja
Ručak dan poslije svadbe Zagreb

Privatni prostor

Posebno naglašavamo da je za vrijeme trajanja Vaše proslave Prve pričesti, prostor rezerviran samo za Vas te nema drugih gostiju što čini Vašu proslavu intimnom i kvalitetnom. Također sami možete odrediti trajanje najma u vremenu koje Vama i Vašim gostima najviše odgovara.

proslava-prve-pricesti-proslava-krizme

Personalizirano uređenje

Nudimo potpunu organizaciju i uređenje prostora koji možete prepustiti našem timu koji će prema Vašim željama osmisliti unikatnu i personaliziranu proslavu. Također možete se oko uređenja pobrinuti i sami te urediti prostor u vlastitom aranžmanu.

Prostor za proslave Zagreb - Catering

Kako bi proslava Prve pričesti prošla savršeno bitna je i ukusna hrana. Nudimo Vam mogućnost usluge cateringa kao i postavljanje toplog i hladnog švedskog stola te bogatu ponudu jela po narudžbi. Naš iskusan tim pobrinut će se da sve bude u skladu s Vašim željama i potrebama.

Predsvadbeni domjenak Zagreb

Vlastita hrana ili piće

Nudimo mogućnost da umjesto catering usluge donesete vlastitu hranu i piće, a kako bi vam olakšali nudimo Vam mogućnost korištenja ugostiteljskih hladnjaka kako bi se Vaše piće na vrijeme ohladilo. Na raspolaganju su Vam i postavljeni stolovi za hranu i ukrašeni slatki stol.

Privatni-Caffe-Bar

Caffe bar

Osim glavne sale na raspolaganju Vam je i moderno uređen caffe bar u kojem se Vi i Vaši gosti mogu opustiti za vrijeme proslave.

najam-prostora-za-proslave-provansa-proslava-na-otvorenom

Za vrijeme toplih dana za Vas smo pripremili prekrasno uređen privatni vrt koji sadrži sve potrebno kako bi Vaša proslava Prve pričesti prošla nezaboravno. Okupite svoju obitelj i bliske prijatelje te proslavite na otvorenom u prirodnom ambijentu i na svježem zraku.

proslava-na-otvorenom-djecji-rodendan

Sadržaji za djecu

Možete koristiti i dječju igraonicu s brojnim igračkama, a na raspolaganju Vam je i TV s crtanim filmovima. Za najmlađe goste nudimo i dječji dvorac na napuhavanje. Osigurajte djeci najveseliju i najluđu zabavu, a roditeljima opušteno druženje.

Profesionalna-Audio-Oprema

Audio oprema

Raspolažemo s profesionalnim audio sustavom na koji se možete spojiti s laptopom ili mobitelom te reproducirati muziku kroz čitav prostor.

Besplatni Parking

Besplatni parking nalazi se ispred objekta, a može primiti do 50 automobila.

Rezervacije termina za proslavu Prve pričesti

Potreban Vam je veliki prostor za proslave u Zagrebu gdje možete poslužiti hranu i piće ili naručiti catering?

S obzirom na raznovrsnost naše ponude i cijene naših usluga za sve dodatne informacije kontaktirajte nas s povjerenjem!

Zatražite neobvezujuću ponudu.

Najbolja proslava Prve pričesti u Zagrebu

Organiziramo proslave Prve pričesti prilagođene Vašim željama i potrebama. Moderno uređen prostor u Zagrebu učinit će da se opustite i osjećate ugodno kao kod kuće, a naša raznovrsna ponuda i vrhunska usluga zasigurno će ostati u lijepom sjećanju Vama i Vašim gostima.

Prostor-Za-Proslave-Provansa-Zagreb-Svadba

Drugi o nama

“Super nam je bilo na proslavi prve pričesti. Hvala Vam na divnoj proslavi!”

Ena
Zagreb

“Odlična proslava Prve pričesti,  super vanjski vrt i cjelokupna usluga!”

Irena
Zagreb

“Jako lijepo uređeno,čisto i uredno! Hrana jako ukusna! Super proslava Prve pričesti!”

Nataša
Zagreb

Call Now ButtonRezerviraj termin