Predsvadbeni domjenak Zagreb

Predsvadbeni domjenak

Iako je vjenčanje svečanost koja je najvažniji dio stupanja u brak, po tradiciji gosti se već prije samog čina vjenčanja okupljaju kod mladenke ili kod mladenaca. Važnost u tome svakako ima predsvadbeni domjenak. Često zbog manjka prostora i većeg broja uzvanika koji bi htjeli sudjelovati u čitavoj ceremoniji vjenčanja od samog početka, roditelji mladenaca kao i sami mladenci su na mukama kako ugostiti svoje goste i gdje.

Kako bi ste svečano dočekali goste i ispratili mladence prema najvažnijem činu, samom vjenčanju, pozivamo Vas da organizirate predsvadbeni domjenak u našem prostoru za proslave. U mogućnosti smo Vam ponuditi predsvadbeni domjenak na otvorenom i zatvorenom prostoru. Raspolažemo sa raznim svadbenim inventarom te smo u mogućnosti ponuditi Vam nezaboravan predsvadbeni domjenak. Bilo da želite samo prostor gdje ćete dočekati goste ili potpuni gastronomski užitak, stojimo Vam na raspolaganju oko organizacije.

Prepustite organizaciju predsvadbenog domjenka nama te nesmetano uživajte u Vašem danu bez stresa. Naše osoblje Vam je na raspolaganju kako bi udovoljili svim Vašim željama.

Share with

Start typing and press Enter to search

Call Now ButtonRezerviraj termin