Predsvadbeni domjenak

Iako je vjenčanje svečanost koja je najvažniji dio stupanja u brak, po tradiciji gosti se već prije samog čina vjenčanja okupljaju kod mladenke ili kod mladenaca. Ponekad zbog manjka prostora i većeg broja uzvanika koji bi htjeli sudjelovati u čitavoj ceremoniji vjenčanja od samog početka, roditelji mladenaca kao i sami mladenci su na mukama kako ugostiti svoje goste i gdje.

Kako bi ste svečano dočekali goste i ispratili mladence prema vjenčanju, pozivamo Vas da organizirate predsvadbeni domjenak u našem prostoru za proslave. Možemo Vam ponuditi predsvadbeni domjenak na otvorenom i zatvorenom prostoru.

Prostor-Za-Proslave-Provansa-Zagreb-Proslava-vjencanja
Ručak dan poslije svadbe Zagreb

Personalizirano uređenje prostora

Nudimo Vam uslugu kompletnog uređenja prostora, te ćemo prema Vašim željama osmisliti jedinstveni predsvadbeni domjenak. Naš stručni tim pobrinut će se kako bi Vaša proslava ostala zapamćena. Na Vama je dragi gosti da bezbrižno uživate u svojoj proslavi.

Prostor za proslave Zagreb - Catering

Odabir savršene catering ponude

Kako bi predsvadbeni domjenak prošao savršeno do svakog detalja bitna je i ukusna hrana. Nudimo Vam uslugu cateringa kao i razni izbor menija te postavljanje hladnog ili toplog švedskog stola. Također možete izabrati između bogate ponude jela po narudžbi.

Prostor za proslave Zagreb - Proslava na otvorenom

Za vrijeme toplih dana na raspolaganju imate prekrasno uređen vrt u sklopu prostora za proslave, koji Vi i Vaši gosti možete koristiti. Organizirajte predsvadbeni domjenak na otvorenom, a uz razne sadržaje koje nudimo za sve uzraste zabave neće nedostajati.

Rezervacije termina za predsvadbeni domjenak

Potreban Vam je veliki prostor za proslave u Zagrebu gdje možete poslužiti hranu i piće ili naručiti catering?

S obzirom na raznovrsnost naše ponude i cijene naših usluga za sve dodatne informacije kontaktirajte nas s povjerenjem!

Zatražite neobvezujuću ponudu.

Doček mlade

Raspolažemo sa raznim svadbenim inventarom te smo u mogućnosti ponuditi Vam nezaboravan predsvadbeni domjenak. Bilo da želite samo prostor gdje ćete dočekati goste ili potpuni gastronomski užitak, stojimo Vam na raspolaganju oko organizacije.

Prepustite organizaciju predsvadbenog domjenka nama te nesmetano uživajte u Vašem danu bez stresa. Naše osoblje Vam je na raspolaganju kako bi udovoljili svim Vašim željama.

Prostor za proslave vjenčanja Zagreb

Drugi o nama

“Prekrasno uređen prostor za predsvadbeni domjenak, naši gosti su oduševljeni  vrhunskom organizacijom.”

Josipa
Zagreb

“Savršeno! Odlična atmosfera, moderno uređen prostor za proslavu, hrana preukusna, prekrasan vrt. Hvala Vam!”

Petar
Zagreb

“Najbolji predsvadbeni domjenak! Oduševljeni prostorom i sadržajem, posebno vanjskim vrtom!”

Ana
Zagreb

Call Now ButtonRezerviraj termin