Proslava krštenja u Zagrebu!​

Za vas smo pripremili prekrasan prostor za proslavu krštenja u Zagrebu! Naša raznovrsna ponuda i vrhunska usluga zasigurno će ostati u lijepom sjećanju Vama i Vašim gostima. Okupite svoju obitelj i bliske prijatelje te proslavite krštenje Vašeg djeteta, a cijelu organizaciju proslave prepustite našem timu s dugogodišnjim iskustvom. Moderno uređen prostor učinit će da se opustite i osjećate ugodno kao kod kuće, a naše ljubazno osoblje će vam biti na usluzi za nezaboravnu proslavu krštenja.
Prostor-Za-Proslave-Provansa-Zagreb-Svadba
Prostor za proslave Zagreb - Proslava krštenja

Personalizirano uređenje prostora

Prepustite u potpunosti uređenje prostora našem timu koji će prema Vašim željama osmisliti unikatnu proslavu krštenja. Organiziramo za Vas kompletnu uslugu uređenja proslave krštenja do najsitnijeg detalja. Na Vama je samo da bezbrižno uživate u svojoj proslavi.

Prostor-za-proslavu-Krizme-Zagreb

Odabir savršene catering ponude

Za nezaboravnu proslavu uz odličnu atmosferu bitna je i ukusna hrana te vrhunska usluga, a naš iskusan tim pobrinut će se da sve bude u skladu s Vašim željama i potrebama. Nudimo uslugu cateringa kao što su topli ili hladni švedski stol, te bogatu ponudu jela po narudžbi.

najam-prostora-za-proslave-provansa-proslava-na-otvorenom

Okupite svoju obitelj i bliske prijatelje te proslavite krštenje na otvorenom u prirodnom ambijentu i na svježem zraku. Za vrijeme toplih dana za Vas smo pripremili prekrasno uređen privatni vrt koji sadrži sve potrebno kako bi Vaša proslava krštenja prošla nezaboravno.

Rezervacije termina za proslavu Krštenja

Potreban Vam je veliki prostor za proslave u Zagrebu gdje možete poslužiti hranu i piće ili naručiti catering?

S obzirom na raznovrsnost naše ponude i cijene naših usluga za sve dodatne informacije kontaktirajte nas s povjerenjem!

Zatražite neobvezujuću ponudu.

Prednosti proslave krštenja u našem prostoru

Organizacija proslave krštenja roditeljima često može predstavljati problem. Iako se krštenje nekada slavilo skromno i isključivo u krugu obitelji, zadnjih godina ovo su prilike za prave male svečanosti i raskošna slavlja.

Naš stručni tim će sa zadovoljstvom preuzeti organizaciju kako bi ste Vi bili bezbrižni. 

Organizacija vjenčanja-Zagreb

Drugi o nama

“Hvala vam na organizaciji krštenja našeg malog Luke, vidimo se na proslavi 1. rođendana. Najbolji prostor za proslave u Zagrebu.”

Mia
Zagreb

“Prekrasan ambijent, ukusna hrana i profesionalna usluga. Jako smo zadovoljni što smo ih odabrali za proslavu krštenja! Vidimo se opet.”

Ivana
Zagreb

“Odlična atmosfera za proslavu krštenja i vrhunska usluga. Veliki plus je prekrasan vrt s raznim sadržajima za djecu.”

Tamara
Zagreb

Call Now ButtonRezerviraj termin