Proslava krštenja u Zagrebu!​

Za vas smo pripremili prekrasan prostor za proslavu krštenja u Zagrebu! Naša raznovrsna ponuda i vrhunska usluga zasigurno će ostati u lijepom sjećanju Vama i Vašim gostima.

Okupite svoju obitelj i bliske prijatelje te proslavite krštenje vašeg djeteta, a cijelu organizaciju proslave prepustite našem stručnom timu s dugogodišnjim iskustvom. 

Moderno uređen prostor u Zagrebu učinit će da se opustite i osjećate ugodno kao kod kuće, a naše ljubazno osoblje će vam biti na usluzi za nezaboravnu proslavu krštenja.  

Personalizirano uređenje prostora

Prepustite u potpunosti uređenje prostora našem timu koji će prema Vašim željama osmisliti unikatnu proslavu krštenja. Organiziramo za Vas kompletnu uslugu uređenja proslave krštenja do najsitnijeg detalja. Na Vama je samo da bezbrižno uživate u svojoj proslavi.

Odabir savršene catering ponude

Za nezaboravnu proslavu uz odličnu atmosferu bitna je i ukusna hrana te vrhunska usluga, a naš iskusan tim pobrinut će se da sve bude u skladu s Vašim željama i potrebama. Nudimo uslugu cateringa kao što su topli ili hladni švedski stol, te bogatu ponudu jela po narudžbi.

Okupite svoju obitelj i bliske prijatelje te proslavite krštenje na otvorenom u prirodnom ambijentu i na svježem zraku. Za vrijeme toplih dana za Vas smo pripremili prekrasno uređen privatni vrt koji sadrži sve potrebno kako bi Vaša proslava krštenja prošla nezaboravno.

Rezervacije termina za proslavu krštenja

Potreban Vam je veliki prostor za proslave u Zagrebu gdje možete poslužiti svoju hranu i piće ili naručiti catering?

S obzirom na raznovrsnost naše ponude i cijene naših usluga za sve dodatne informacije kontaktirajte nas s povjerenjem!

Zatražite neobvezujuću ponudu.

Prednosti proslave krštenja u našem prostoru

Organizacija proslave krštenja roditeljima često može predstavljati problem. Iako se krštenje nekada slavile skromno i isključivo u krugu obitelji, zadnjih godina ovo su prilike za prave male svečanosti i raskošna slavlja.

Naš stručni tim će s zadovoljstvom preuzeti organizaciju kako bi ste Vi bili bezbrižni. U ugodnom ambijentu našeg prostora za proslave prirediti ćemo Vam nezaboravni gastronomski na zadovoljstvo Vas i Vaših gostiju.

Drugi o nama

Start typing and press Enter to search

Call Now ButtonRezerviraj termin