Proslave krštenja u Zagrebu!​

Krštenje Vašeg djeteta je poseban i velik trenutak koji označava nov početak i nadu kako će vaše malo zlato prihvatiti i živjeti vjeru baš kao što vi to činite. Međutim koliko god da je krštenje radostan dan toliko za roditelje može biti i stresan. Planiranje krštenja i organizacija proslave ponekad u potpunosti ukrade uživanje u trenutku, a izazove stres, paniku i nervozu.

Kako bismo vam olakšati pripremu Vašeg velikog dana u našem prostoru za proslave nudimo potpunu organizaciju i uređenje prostora. Iako je beba još mala da bi se sjećala tog dana, na Vama je dragi roditelji da taj dan učinite nezaboravnim.

Proslava krštenja

Organiziramo proslave krštenja prilagođene Vašim željama i potrebama. Moderno uređen prostor u Zagrebu učinit će da se opustite i osjećate ugodno kao kod kuće, a naše ljubazno osoblje će vam biti na usluzi za nezaboravnu proslavu krštenja.  Naša raznovrsna ponuda i vrhunska usluga zasigurno će ostati u lijepom sjećanju Vama i Vašim gostima.

Potreban Vam je veliki prostor za proslave u Zagrebu gdje možete poslužiti svoju hranu i piće ili naručiti catering? Organiziramo za Vas proslavu krštenja i ostale svečane prigode! Za nezaboravanu proslavu, uz odličnu atmosferu, bitni su i ukusna hrana te vrhunska usluga, a naš iskusan tim pobrinut će se da sve bude u skladu s vašim željama i potrebama!

Catering

Za vas smo pripremili prekrasan prostor za proslavu krštenja u Zagrebu! Okupite svoju obitelj i bliske prijatelje te proslavite krštenje vašeg djeteta, a cijelu organizaciju proslave prepustite našem stručnom timu s dugogodišnjim iskustvom. U ugodnom ambijentu našeg prostora priredit ćemo Vam nezaboravni gastronomski i estetski užitak na zadovoljstvo Vas i Vaših gostiju.

Start typing and press Enter to search

Call Now ButtonRezerviraj termin