Proslava Prve pričesti

Organiziramo za Vas nezaboravnu proslavu Prve pričesti u odličnoj atmosferi, a naš iskusan tim pobrinut će se da sve bude u skladu s vašim željama i potrebama.

Organiziramo proslave Prve pričesti prilagođene Vašim željama i potrebama. Moderno uređen prostor u Zagrebu učinit će da se opustite i osjećate ugodno kao kod kuće, a naša raznovrsna ponuda i vrhunska usluga zasigurno će ostati u lijepom sjećanju Vama i Vašim gostima.

Prostor-Za-Proslave-Provansa-Zagreb-Proslava-vjencanja
Ručak dan poslije svadbe Zagreb

Personalizirano uređenje prostora

Nudimo Vam uslugu kompletnog uređenja prostora, te ćemo prema Vašim željama osmisliti jedinstvenu proslavu Prve pričesti Vašeg djeteta. Naš stručni tim pobrinut će se kako bi Vaša proslava Prve pričesti ostala zapamćena. Na Vama je dragi gosti da bezbrižno uživate u svojoj proslavi.

Predsvadbeni domjenak Zagreb

Odabir savršene catering ponude

Kako bi proslava Prve pričesti Vašeg djeteta prošla savršeno do svakog detalja bitna je i ukusna hrana. Nudimo Vam uslugu cateringa kao i razni izbor menija te postavljanje hladnog ili toplog švedskog stola. Također možete izabrati između bogate ponude jela po narudžbi.

najam-prostora-za-proslave-provansa-proslava-na-otvorenom

Za vrijeme toplih dana na raspolaganju imate prekrasno uređen vrt u sklopu prostora za proslave, koji Vi i Vaši gosti možete koristiti. Zajedno sa svojom obitelji i prijateljima organizirajte proslavu Prve pričesti na otvorenom, a uz raznolike sadržaje koje nudimo zabave neće nedostajati.

Rezervacije termina za proslavu Prve pričesti

Potreban Vam je veliki prostor za proslave u Zagrebu gdje možete poslužiti hranu i piće ili naručiti catering?

S obzirom na raznovrsnost naše ponude i cijene naših usluga za sve dodatne informacije kontaktirajte nas s povjerenjem!

Zatražite neobvezujuću ponudu.

Prednosti proslave Prve pričesti u našem prostoru

Prva pričest je veliki dan za slavljenika kao i za roditelje, obitelj i bliske prijatelje. Kako organizacija proslave Prve pričesti ne bi predstavljalo stres naš stručni tim će sa zadovoljstvom preuzeti organizaciju, a Vi se opustite i uživajte u proslavi.

U ugodnom ambijentu našeg prostora za proslave priredit ćemo Vam nezaboravni gastronomski i estetski užitak na zadovoljstvo Vas i Vaših gostiju.

Prostor-Za-Proslave-Provansa-Zagreb-Svadba

Drugi o nama

“Prekrasna atmosfera, moderno uređen prostor, hrana preukusna. Hvala Vam još jednom na organizaciji!”

Nina
Zagreb

“Najbolja proslava Prve pričesti,  oduševljeni smo uslugom i sadržajem, posebno vanjskim vrtom!”

Ivana
Zagreb

“Prekrasno uređen prostor za proslavu Prve pričesti, oduševljeni smo uslugom koja nam je pružena.”

Marijana
Zagreb

Call Now ButtonRezerviraj termin