Obiteljski ručak nakon svadbe

Iako je vjenčanje svečanost koja je najvažniji dio stupanja u brak, običaj je da najuža obitelj zajedno s mladencima obilježi tradicionalni ručak dan nakon svadbe. Ponekad nedostatak prostora predstavlja problem pri ugošćavanju gostiju. S toga Vam mi dragi mladenci nudimo prostor za proslave kako bi Vam dan nakon svadbe prošao što lakše i ugodnije.

Za mladence koji se odluče na ručak na dan nakon svadbe u našem prostoru za proslave nudimo dodatne pogodnosti. Nudimo Vam mogućnost grijanja i posluživanja hrane i slastica koja Vam je ostala sa svadbene svečanosti, pribor za jelo i piće te ostale usluge koje su Vam potrebne kako bi dan nakon svadbe protekao bez stresa i napora. 

proslave-krizme-u-nasem-prostoru
proslava-krizme-zagreb

Personalizirano uređenje prostora

Nudimo Vam uslugu kompletnog uređenja prostora, te ćemo prema Vašim željama osmisliti jedinstveni predsvadbeni domjenak. Naš stručni tim pobrinut će se kako bi Vaša proslava ostala zapamćena. Na Vama je dragi gosti da bezbrižno uživate u svojoj proslavi.

Prostor za proslave Zagreb - Catering

Odabir savršene catering ponude

Kako bi predsvadbeni domjenak prošao savršeno do svakog detalja bitna je i ukusna hrana. Nudimo Vam uslugu cateringa kao i razni izbor menija te postavljanje hladnog ili toplog švedskog stola. Također možete izabrati između bogate ponude jela po narudžbi.

Prostor za proslave Zagreb - Proslava na otvorenom

Organizirajte predsvadbeni domjenak na otvorenom, a uz razne sadržaje koje nudimo za sve uzraste zabave neće nedostajati. Za vrijeme toplih dana na raspolaganju imate prekrasno uređen vrt u sklopu prostora za proslave, koji Vi i Vaši gosti možete koristiti.

Rezervacije termina za obiteljski ručak

Potreban Vam je veliki prostor za proslave u Zagrebu gdje možete poslužiti hranu i piće ili naručiti catering?

S obzirom na raznovrsnost naše ponude i cijene naših usluga za sve dodatne informacije kontaktirajte nas s povjerenjem!

Zatražite neobvezujuću ponudu.

Obiteljski ručak dan nakon svadbe

Prekrasno uređen prostor dat će Vam osjećaj da Vaš dan iz snova može potrajati i duže. Bilo da se želite opustiti u vrtu nakon večeri pune plesa ili jednostavno nastaviti slavlje u našoj svadbenoj sali i caffe bar-u, “Provansa Weddings&Events prostor” za proslave idealno je mjesto za Vas. Za Vas smo pripremili i pakiranje hrane i slastica u jednokratne posude koje možete uzeti sa sobom ili podijeliti gostima na odlasku.

Prostor za proslave vjenčanja Zagreb

Drugi o nama

“Čisto i uredno, idealno za obiteljske proslave i druženja! Gosti su bili oduševljeni  vrhunskom uslugom.”

Antonija
Zagreb

“Savršeno! Odlična atmosfera, moderno uređen prostor za proslavu, hrana preukusna, prekrasan vrt. Hvala Vam!”

Petar
Zagreb

“Mi i naši gosti bili smo oduševljeni prostorom i uslugom, posebno vanjskim vrtom! Vidimo se opet!”

Irena
Zagreb

Call Now ButtonRezerviraj termin