Organizacija vjenčanja-Zagreb

Ručak dan nakon svadbe

Iako je vjenčanje svečanost koja je najvažniji dio stupanja u brak, običaj je da najuža obitelj zajedno s mladencima obilježi tradicionalni ručak dan nakon svadbe. Često nedostatak prostora predstavlja problem pri ugošćavanju gostiju. S toga Vam mi dragi mladenci nudimo prostor za proslave kako bi Vam dan nakon svadbe prošao što lakše i ugodnije.

Za mladence koji se odluče na ručak na dan nakon svadbe u našem prostoru za proslave nudimo dodatne pogodnosti. Nudimo Vam mogućnost grijanja i posluživanja hrane koja Vam je ostala sa svadbene svečanosti, spremanje pića i slastica u frižidere, pribor za jelo i piće te ostale usluge koje su Vam potrebne kako bi dan nakon svadbe protekao bez stresa i napora. Vi birate vrijeme kao i trajanje ručka u našem prostoru za proslave koje Vam najbolje odgovara.

Prekrasno uređen prostor dat će Vam osjećaj da Vaš dan iz snova može potrajati i duže. Bilo da se želite opustiti u vrtu nakon večeri pune plesa ili jednostavno nastaviti slavlje u našoj svadbenoj sali i caffe bar-u, “Provansa Weddings&Events prostor” za proslave idealno je mjesto za Vas. Za Vas smo pripremili i pakiranje hrane i slastica u jednokratne posude koje možete uzeti sa sobom ili podijeliti gostima na odlasku.

Share with

Start typing and press Enter to search

Call Now ButtonRezerviraj termin