Top 5 razloga zašto organizirati malo vjenčanje

Nakon zaruka ubrzo se kreće s organizacijom i planiranjem vjenčanja. Potrebno je dogovoriti prostor gdje će se svadba održati, tema vjenčanja, izbor muzike te broj gostiju koji namjeravate pozvati na proslavu vjenčanja.

Prema tradiciji vjenčanja su velike proslave, ali određeni broj parova jednostavno više voli manja vjenčanja, male intimne svečanosti koje će se istaknuti svojim detaljima. 

Prostor za proslave vjenčanja Zagreb

Kako su mala vjenčanja u krugu obitelji i bliskih prijatelja sve popularnija, predstavljamo Vam 5 prednosti malog vjenčanja.

1. Priprema vjenčanja bez stresa
Zbog važnosti pripreme vjenčanja često se dogodi da stres i nervoza potpuno unište osjećaj da je pred vama najljepši dan u životu! Ako niste parovi kojima je užitak organizacija vjenčanja tada planiranje svadbe zahtjeva jako puno vremena i stresa. Prilikom organizacije manjeg vjenčanja svi problemi koji se pojave lakše su rješivi. Primjerice, zabavljaju li se svi gosti svaki za svojim stolom, treba li se posvetiti svakom gostu osobno barem na trenutak ili ako imate svadbu na otvorenome što ako neočekivano počne padati kiša.

2. Manji trošak vjenčanja
Troškovi vjenčanja lako mogu izmaknuti kontroli te je zato prilikom organizacije vjenčanja vrlo važno odrediti koliko novca planirate potrošiti na svoje vjenčanje, kako ne bi bilo neočekivanih i neugodnih situacija. Činjenica je da su organizacijom malog vjenčanja neki troškovi uvelike smanjeni u odnosu na troškove klasičnog velikog vjenčanja. Organizacijom manjeg vjenčanja imat ćete jednako lijepe uspomene za drage ljude, a proći ćete puno jeftinije.

3. Više vremena za detalje
Posebnost malih vjenčanja nalazi se u brojnim detaljima. Od potpuno originalnih pozivnica i zahvalnica, pa sve do glazbene liste koju želite imati na vjenčanju. Uz manji broj uzvanika imate i više vremena za posvećivanje svim detaljima na vjenčanju. Mala vjenčanja mogu biti raskošna u svojoj jednostavnosti, a jednako tako i glamurozna.

4. Više pažnje za goste
Vjenčanje je važan dan u vašem životu i naš savjet je da ga provedete s onima koji su vam zaista dragi. Sastavljanje liste uzvanika za vjenčanje nije jednostavno, ali kada odredite broj uzvanika bit će vam lakše izabrati koje zaista želite imati na svom vjenčanju. Kod manjeg vjenčanja se bez problema možete posvetiti svim uzvanicima i ne morate se brinuti da ćete čitavu večer provesti hodajući od stola do stola kako bi sa svakim popričali. Ne zaboravite da je važno da ste jedni drugima blizu što podiže atmosferu i raspoloženje među svim prisutnima uzvanicima na vjenčanju.

5. Opravdanje za osobe koje niste željeli pozvati
Broj uzvanika na vjenčanje osim obitelji i najbližih prijatelja brzo može narasti jer prema tradiciji osim obitelji i prijatelja, pozivaju se i širi dio obitelji, kolege i suradnici s posla, itd. Svi znamo za poznanike s kojima zapravo niste bliski, niti ste prijatelji, ali oni su jako blizu da se sami pozovu na vjenčanje. Vaš odgovor je vrlo jednostavan: ”Stvarno mi je žao, ali radimo malo intimno vjenčanje za najbližu obitelj, kumove i prijatelje”. Nepozvane osobe razumjet će i shvatiti vašu potrebu za manjim, intimnim vjenčanjem.

Organizacija vjenčanja

Malo vjenčanje

Bez obzira na to kakvo vjenčanje planirate, veliko vjenčanje ili manju svadbu, najvažnije je da se s tom odlukom osjećate dobro, opušteno i sigurno. Što god je vaša želja, uz manju grupu gostiju je lakše izvediva, a i vjenčanje zaista može i treba biti jedan od najboljih proslava u vašem životu. Ne smijete zaboraviti da je vjenčanje jedan od najljepših dana u Vašem životu te ga želite proslaviti s ljudima do kojih Vam je stalo i kojima je stalo do Vas.

Na vama je da nam poklonite Vaše povjerenje.

Rezervacije termina za proslavu vjenčanja

Potreban Vam je veliki prostor za proslave u Zagrebu gdje možete poslužiti hranu i piće ili naručiti catering?

S obzirom na raznovrsnost naše ponude i cijene naših usluga za sve dodatne informacije kontaktirajte nas s povjerenjem!

Zatražite neobvezujuću ponudu.

Drugi o nama

“Prekrasna proslava vjenčanja, naša obitelj i gosti su bili oduševljeni  vrhunskom organizacijom.”

Ivana
Zagreb

“Hvala Vam! Odlična atmosfera, uredili prostor po našim željama, ukusna hrana, vrhunska usluga. Savršeno!”

Josipa
Zagreb

“Svaka preporuka za odabir prostora za vjenčanje! Hvala Vam na prekrasnom danu za pamćenje! “

Anita
Zagreb

Call Now ButtonRezerviraj termin