Vjenčanje na otvorenom

Jedna od najljepših stvari kod vjenčanja na otvorenom je prekrasna prirodna pozadina čije okruženje ostavlja bez daha. Proljeće i ljeto su  idealno vrijeme za vjenčanje na otvorenom kao i savršena prilika za druženje s obitelji i prijateljima.

Ukoliko maštate o vjenčanju na otvorenom koje uključuje i sam obred vjenčanja na istoj lokaciji, tada je “Provansa – Weddings & Events” pravo mjesto za Vas. Izbjegnite gužve i premještanje gostiju s jedne lokacije na drugu i organizirajte sve na jednom mjestu, obavite sam čin vjenčanja u našem prekrasnom vrtu te nastavite slavlje na istom mjestu pod zvjezdanim nebom okruženi zelenilom u Zagrebu.

Najam-prostora-za-proslave-vjenčanja-na-otvorenom-Zagreb

Rezervacije termina za vjenčanje na otvorenom u Zagrebu

Potreban Vam je veliki prostor za proslave u Zagrebu gdje možete poslužiti hranu i piće ili naručiti catering?

S obzirom na raznovrsnost naše ponude i cijene naših usluga za sve dodatne informacije kontaktirajte nas s povjerenjem!

Zatražite neobvezujuću ponudu.

Prostor za proslave Zagreb - Proslava na otvorenom
Moderan prostor i prekrasan vrt o čijem uređenju možete sami odlučivati, pružiti će vam ugodnu atmosferu i nezaboravno slavlje kako bi Vaš najsretniji dan u životu učinili jedinstvenim i nezaboravnim. Proslava vjenčanja na otvorenom uključuje sve oblike serviranja hrane: predjela, glavnog jela i deserta.U slučaju lošeg vremena za Vas imamo unutarnji klimatiziran prostor.
Prostor za proslave vjenčanja Zagreb
Uvijek s jednakim veseljem i uzbuđenjem sudjelujemo s vama u organizaciji vjenčanja. Savjetujemo pri izradi vremenskog protokola kao i koordinaciji na svadbenoj svečanosti, te osobitu pažnju posvećujemo uređenju i dekoracijama. Organizaciju proslave prepustite našem iskusnom timu, a Vi dragi mladenci se opustite i bezbrižno uživajte u vašem velikom danu.
najam-prostora-za-proslave-provansa-proslava-na-otvorenom
Vjenčanje na otvorenom odličan su izbor za mladence koji žele nešto drugačije i posebno. Naša ponuda će Vam olakšati organizaciju proslave vjenčanja na otvorenom i omogućiti Vam da bezbrižno uživate u društvu svojih gostiju.Prilagodit ćemo ponudu Vašim željama i osigurati sve uvjete za dobar provod kako bi Vaš najljepši dan bio pun prekrasnih uspomena.

Drugi o nama

” Izvrstan prostor za proslavu vjenčanja na otvorenom! U slučaju lošeg vremena lijepo uređen prostor unutra!”

Kristina
Zagreb

“Prezadovoljni s čitavom organizacijom vjenčanja, ukusna hrana i profesionalna usluga.  Vidimo se opet.”

Valentina
Zagreb

“Odlična proslava vjenčanja na otvorenom.Vrhunska usluga, osoblje vrlo profesionalno. Hvala Vam puno!”

Marijana
Zagreb

Call Now ButtonRezerviraj termin