Vjenčanje na otvorenom

Vjenčanje na otvorenom

Uživamo oblikovati najvažnije trenutke u životu u nezaboravne slike i priče. U svom poslovanju pažljivo osluškujemo želje naših mladenaca. Za Vas dragi mladenci sa zadovoljstvom ćemo organizirati vjenčanje na otvorenom u našem prostoru za proslave.

Proljeće i ljeto je idealno vrijeme za vjenčanje na otvorenom kao i savršena prilika za druženje s obitelji i prijateljima Za proljetne i ljetne dane kao i ranu jesen vjenčanje na otvorenom je pravi raj.

Naše usluge će Vam olakšati organizaciju vašeg događaja i omogućiti vam da bezbrižno uživate u društvu svojih gostiju. Moderan prostor i prekrasan vrt o čijem uređenju možete sami odlučivati, pružiti će vam ugodnu atmosferu i nezaboravno slavlje kako bi Vaš najsretniji dan u životu učinili jedinstvenim i nezaboravnim. Proslava vjenčanja uključuje sve oblike serviranja hrane: predjela, glavnog jela i deserta.

Uvijek s jednakim veseljem i uzbuđenjem sudjelujemo s vama u organizaciji vjenčanja. Savjetujemo pri izradi vremenskog protokola kao i koordinaciji svih sudionika na svadbenoj svečanosti, te osobitu pažnju posvećujemo stolnom asortimanu i dekoracijama. Organizaciju proslave i brigu oko najsitnijih detalja prepustite našem vrhunskom timu stručnjaka, a vi se opustite i bezbrižno uživajte u vašem velikom danu!

Nudimo mogućnost korištenja vrta za svadbenu svečanost u nezaboravnom prostoru za proslave u Zagrebu. U mogućnosti smo na zahtjev organizirati i živu muziku ili nastup dj-a! Prilagodit ćemo ponudu Vašim željama i osigurati sve uvjete za dobar provod kako bi Vaš najljepši dan bio pun prekrasnih uspomena!

U slučaju lošeg vremena, za Vas imamo u zatvoreni prostor s terasom. Prostor raspolaže s klima uređajima.

Share with

Start typing and press Enter to search

Call Now ButtonRezerviraj termin