Savršeni prostor za vjenčanje u Zagrebu!

Za Vas dragi mladenci sa zadovoljstvom ćemo organizirati vjenčanje. Uživamo oblikovati najvažnije trenutke u životu u nezaboravne slike i priče, a u našem poslovanju pažljivo osluškujemo Vaše želje.

Naše usluge će Vam olakšati organizaciju i omogućiti Vam da bezbrižno uživate u društvu obitelji i prijatelja. Moderan prostor o čijem uređenju možete sami odlučivati, pružiti će Vam ugodnu atmosferu i nezaboravno slavlje kako bi Vaš najsretniji dan u životu učinili jedinstvenim i nezaboravnim. Proslava vjenčanja uključuje sve oblike serviranja hrane: predjela, glavnog jela i deserta.

prostor-za-proslave-vjenčanja-Zagreb
Organizacija vjenčanja

Personalizirano uređenje prostora

Uvijek s jednakim veseljem i uzbuđenjem sudjelujemo s vama u organizaciji vjenčanja. Nudimo Vam uslugu kompletnog uređenja prostora, a osobitu pažnju posvećujemo uređenju i dekoracijama. Naš stručni tim pobrinut će se kako bi Vaša proslava ostala zapamćena. 

Prostor za proslave vjenčanja Zagreb

Odabir savršene catering ponude

Kako bi proslava vjenčanja protekla savršeno do svakog detalja bitna je i ukusna hrana. Nudimo Vam uslugu cateringa kao i razni izbor menija te postavljanje hladnog ili toplog švedskog stola. Također možete izabrati između bogate ponude jela po narudžbi.

Prostor za proslave Zagreb - Proslava na otvorenom

Proslava vjenčanja na otvorenom

Proljeće i ljeto je idealno vrijeme za vjenčanje na otvorenom. Nudimo mogućnost korištenja vrta za svadbenu svečanost u nezaboravnom prostoru za proslave. Osigurati sve uvjete za dobar provod kako bi Vaš najljepši dan bio pun prekrasnih uspomena!

Rezervacije termina za proslavu vjenčanja

Potreban Vam je veliki prostor za proslave u Zagrebu gdje možete poslužiti hranu i piće ili naručiti catering?

S obzirom na raznovrsnost naše ponude i cijene naših usluga za sve dodatne informacije kontaktirajte nas s povjerenjem!

Zatražite neobvezujuću ponudu.

Prostor za proslave vjenčanja Zagreb

Predsvadbeni domjenak

Predsvadbenom domjenku pristupamo profesionalno s maksimalnom pažnjom. Pripremiti ćemo za Vas predsvadbeni domjenak sa stilom vodeći računa o svim bitnim detaljima kako bi proslavu za Vas i Vaše goste učinili posebnom i nezaboravnom. Uz sve Vaše želje te iskustvo našeg tima, pripremit ćemo predsvadbeni domjenak prilagođen svakom uzvaniku.

Prostor za proslave Zagreb - Catering

Ručak dan poslije svadbe

Planirate li organizirati ručak s obitelji, kumovima i bliskim prijateljima dan nakon vjenčanja? Prema tradiciji mnogi mladenci se odlučuju organizirati ručak dan nakon vjenčanja kako bi se još jednom zahvalili obitelji i prijateljima. Obiteljski ručak nakon svadbene svečanosti iskoristite za prepričavanje dojmova s vjenčanja, a organizaciju obiteljskog ručka prepustite našem timu. 

proslava-krizme-zagreb

U posljednje vrijeme manja vjenčanja u krugu obitelji i bliskih prijatelja postaju sve više popularna.  Prema tradiciji vjenčanja su velike proslave, ali određeni broj parova jednostavno više voli manja vjenčanja, male intimne svečanosti koje će se istaknuti svojim detaljima. Za rezervacije termina ili za više informacija o ponudi kontaktirajte nas s povjerenjem!

Bogato iskustvo u organizaciji vjenčanja

Dugogodišnje iskustvo u organizaciji vjenčanja jamstvo je da će Vaš najvažniji dan u životu proći besprijekorno.

Raspolažemo sa raznim svadbenim inventarom te smo u mogućnosti ponuditi Vam nezaboravano vjenčanje i predsvadbeni domjenak. Bilo da želite samo prostor gdje ćete dočekati goste ili potpuni gastronomski užitak, stojimo Vam na raspolaganju oko organizacije.

Nesmetano uživajte u Vašem danu bez stresa,a brigu o svim detaljima uređenja i hrani prepustite našem iskusnom timu.

Prostor za proslave vjenčanja Zagreb

Drugi o nama

“Prekrasna proslava vjenčanja, naša obitelj i gosti su bili oduševljeni  vrhunskom organizacijom.”

Ivana
Zagreb

“Hvala Vam! Odlična atmosfera, uredili prostor po našim željama, ukusna hrana, vrhunska usluga. Savršeno!”

Josipa
Zagreb

“Svaka preporuka za odabir prostora za vjenčanje! Hvala Vam na prekrasnom danu za pamćenje! “

Anita
Zagreb

Call Now ButtonRezerviraj termin