Savršeni prostor za vjenčanje u Zagrebu!

Uživamo oblikovati najvažnije trenutke u životu u nezaboravne slike i priče. U svom poslovanju pažljivo osluškujemo želje naših mladenaca. Za Vas dragi mladenci sa zadovoljstvom ćemo organizirati vjenčanje ili predsvadbeni domjenak.

Naše usluge će vam olakšati organizaciju vašeg događaja i omogućiti vam da bezbrižno uživate u društvu svojih gostiju. Moderan prostor o čijem uređenju možete sami odlučivati, pružiti će vam ugodnu atmosferu i nezaboravno slavlje kako bi Vaš najsretniji dan u životu učinili jedinstvenim i nezaboravnim. Proslava vjenčanja uključuje sve oblike serviranja hrane: predjela, glavnog jela i deserta.

Malo intimno vjenčanje

U posljednje vrijeme manja vjenčanja u krugu obitelji i bliskih prijatelja postaju sve više popularna. Nakon zaruka ubrzo se kreće s organizacijom i planiranjem vjenčanja. Potrebno je dogovoriti prostor gdje će se svadba održati, tema vjenčanja, izbor muzike te broj gostiju koji namjeravate pozvati na proslavu vjenčanja. Prema tradiciji vjenčanja su velike proslave, ali određeni broj parova jednostavno više voli manja vjenčanja, male intimne svečanosti koje će se istaknuti svojim detaljima.

Organizacija vjenčanja

Uvijek s jednakim veseljem i uzbuđenjem sudjelujemo s vama u organizaciji vjenčanja. Savjetujemo pri izradi vremenskog protokola kao i kordinaciji svih sudionika na svadbenoj svečanosti, te osobitu pažnju posvećujemo stolnom asortimanu i dekoracijama. Organizaciju proslave i brigu oko najsitnijih detalja prepustite našem vrhunskom timu stručnjaka, a vi se opustite i bezbrižno uživajte u vašem velikom danu!

Predsvadbeni domjenak

Predsvadbenom domjenku pristupamo profesionalno s maksimalnom pažnjom. Pripremiti ćemo za Vas predsvadbeni domjenak sa stilom vodeći računa o svim bitnim detaljima kako bi proslavu učinili posebnom i nezaboravnom. Uz sve Vaše želje te iskustvo našeg tima, pripremit ćemo predsvadbeni domjenak prilagođen svakom uzvaniku. Za rezervacije termina o ponudi kontaktirajte nas s povjerenjem!

Ručak dan poslije svadbe

Planirate li organizirati ručak s obitelji, kumovima i bliskim prijateljima dan nakon vjenčanja? Prema tradiciji mnogi mladenci se odlučuju organizirati ručak dan nakon vjenčanja kako bi se još jednom zahvalili obitelji i prijateljima. Obiteljski ručak nakon svadbene svečanosti iskoristite za prepričavanje dojmova s vjenčanja, a organizaciju obiteljskog ručka prepustite našem timu. Za rezervacije termina kontaktirajte nas s povjerenjem!

Vjenčanje na otvorenom

Proljeće i ljeto je idealno vrijeme za vjenčanje na otvorenom kao i savršena prilika za druženje s obitelji i prijateljima

Nudimo mogućnost korištenja vrta za svadbenu svečanost u nezaboravnom prostoru za proslave u Zagrebu. U mogućnosti smo na zahtjev organizirati i živu muziku ili nastup dj-a! Prilagodit ćemo ponudu vašim željama i osigurati sve uvjete za dobar provod kako bi Vaš najljepši dan bio pun prekrasnih uspomena!

Start typing and press Enter to search

Call Now ButtonRezerviraj termin